Si Marcel Pavel candideaza la parlamentare. S-a bagat sa ii ajute pe Serban Nicolae si Mitraliera

politica

Cantaretii Marcel Pavel si Sanda Ladosi se afla pe listele de candidati ale PER Mures. Tot din partea PER vor candidata si cei exclusi de pe listele PSD, Serban Nicolae, Liviu Plesoianu si Catalin Radulescu „Mitraliera”.

Pe listele PER Mures se afla, pe primele pozitii, solista de muzica usoara originara din Targu Mures Sanda Ladosi (Tache dupa casatorie), compozitorul Andrei Kerestely, interpretul de muzica usoara Marcel Pavel si actorul Bogdan Stanoevici.

Lista PER Mures pentru Senat:

1) Sanda Tache;

2) Andrei Kerestely;

3) Petrica Paraschiv;

4) Xenofon George Popa;

5) Niculina Alina Tudor;

6) Alexandru Ionut Radu.

Lista PER Mures pentru Camera Deputatilor:

1) Bogdan Dragos Aureliu Marian Stanoevici;

2) Marcel Pavel;

3) Corneliu Claudiu Vlas;

4) Ioan Micu;

5) Ioan Mincu;

6) Dumitru Boitos;

7) Elena Loredana Matei;

8) Viorica Giorgiana Popa Geambasu;

9) Mihai Alin Radu;

10) Karina Iohanna Boitos.

Serban Nicolae a anuntat vineri ca va face pereche cu Liviu Plesoianu pe listele PER Bucuresti. Tot in PER este si Adriana Bahmuteanu.

Inainte de a pleca din PSD, Plesoianu l-a catalogat drept „sluga” pe Ciolacu pentru ca nu a reactionat la cele spuse de ambasadorul SUA la adresa PSD.

„Am plecat din PSD impreuna cu Serban Nicolae tocmai pentru ca tu si celelalte drone din jurul tau ati facut praf demnitatea acestui partid si a oamenilor care l-au votat! Da, Ciolacule, voi candida in tandem cu Serban Nicolae, din partea PER (el la Senat, eu la Camera Deputatilor)! Iar toti romanii cu coloana vertebrala perpendiculara pe sol va vor administra, tie si celorlalte slugi si drone cocotate in varful PSD, cea mai usturatoare lectie!

Vai de capul tau, Ciolacule! Continui sa apar eu, din afara, partidul pe care cica il conduci tu… Un cuvintel n-ai scos in fata tuturor zoaielor aruncate de acel pseudoambasador in capul votantilor! Ce fel de ‘lider’ esti tu, degraba tremuratorule!?”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: