Sibiul, punct crucial in privinta dezvoltarii Uniunii Europene. Postarea lui Juncker pe Twitter, „se gandeste mai mult decat Guvernul Romaniei la cum sa puna toata Romania pe harta UE”

news

Presedintele Comisiei Europene,¬†Jean-Claude Juncker, a lansat un nou hashtag pe Twitter,¬†#Roadmap2Sibiu. Europarlamentarul Siegfried Muresan considera ca aceasta reprezinta o confirmare ca „acolo se vor decide viitorii pasi de reforma europeana”.

Juncker a cerut ca pana la reuniunea de la Sibiu, liderii statelor UE sa stabileasca directiile privind dezvoltarea Uniunii.

Screen Shot 2017-09-27 at 09.44.38

„Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a lansat aseara pe Twitter un nou hashtag: #Roadmap2Sibiu (Drumul spre Sibiu). Este inca o confirmare ca Summitul UE din martie 2019, propus a avea loc la Sibiu, nu va fi doar o reuniune de curtoazie, ci acolo se vor decide viitorii pasi de reforma europeana. Toti acesti pasi vor ramane legati de numele Municipiului Sibiu. Dupa cum am mai spus-o, presedintele Juncker se gandeste mai mult decat Guvernul Romaniei la cum sa puna toata Romania pe harta Uniunii Europene”, a explicat Siegfried Muresan pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: