politica

Simion se compara acum cu Zelenski: „Unii spun ca seman cu el”. Acum o luna se credea Mel Gibson

Presedintele AUR, George Simion, a sustinut miercuri ca seamana cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, postand in acest sens doua fotografii.

„Володимир Зеленський va aparea saptamana viitoare in Parlamentul Romaniei. Unii spun ca seman cu el, eu sper ca nu. La ce intrebari ar trebui sa raspunda?”, a anuntat Simion pe Facebook.

Acum o luna, dupa ce a fost improscat cu cerneala, Simion se compara cu actorul Mel Gibson.

Citeste si: Liderul tineretului AUR Giurgiu il compara pe Simion cu Mel Gibson si ataca presa: „Site de presa al sistemului care spune minciuni despre AUR”

Presedintele Senatului, Florin Citu, a anuntat, miercuri, ca liderul ucrainean Volodimir Zelenski va sustine un discurs in Parlamentul Romaniei, acest lucru urmand sa aiba loc saptamana viitoare.

„Discutie importanta cu prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal: presedintele Zelenski va sustine un discurs in Parlamentul Romaniei. Ca presedinte al Senatului voi aranja ca acest discurs sa aiba loc saptamana viitoare. Ucraina are tot sprijinul meu. Multumesc, Denys!”, a scris Citu, miercuri, pe Twitter.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Popularitatea SUA scade la nivel mondial, sustine un nou studiu. China si Rusia castiga in special in regiunile sarace

Popularitatea Americii ca putere globala scade la nivel mondial, in special in tarile cu majoritate…

2 minute ago

Teodosie, trimis in judecata de DNA. Alaturi de arhiepiscop va fi in sala de judecata si consilierul acestuia, Ilie Petre

Procurorii DNA Constanta au dispus, miercuri, trimiterea in judecata a lui IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.…

2 ore ago

Rares Bogdan: „Candidatul nostru la Presedintie se numeste Nicolae Ciuca, generalul Nicolae Ciuca. Este obligat prin statutul partidului sa candideze”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat miecuri ca Nicolae Ciuca este candidatul partidului la presedintie,…

2 ore ago

Romania, pe locul 89 in topul celor mai atragatoare tari pentru cei care vor sa lucreze in strainatate. Pe primul loc se afla Marea Britanie

Romania se afla pe locul 89 in clasamentul celor mai atragatoare tari pentru cei care…

5 ore ago

La ce e buna „facultatea”: Radu Mazare sustine ca dupa gratii „l-a descoperit pe Dumnezeu” si frecventeaza cercurile de lectura de la Penitenciarul Jilava

Dupa o viata condimentata din plin cu chefuri, paranghelii, masini luxoase si femei frumoase, Radu…

4 ore ago