Categories: news

Sirianca, acuzatii grave: „Refugiatii nu sunt sirieni ADEVARATI. Multi dintre ei sunt jihadisti”

Discursul unei femei din Siria, tinut la Belgrad, care denunta ”falsii refugiati” ajunsi in aceste zile in Europa si ipocrizia Occidentului, face senzatie pe internet.

Site-ul francez ripostel.com reda textul integral al discursului rostit de sirianca in timpul manifestarii organizate de Miscarea Nationala Sarba ”Obraz”, informeaza activenews.ro. Mentionam ca atat ripostel.com cat si „Obraz” militeaza pentru interzicerea accesului musulmanilor in Europa.

”Persoanele pe care le vedeti acum pe strazile Belgradului, luand calea Germaniei sau Olandei, nu sunt sirieni adevarati. Sa va pun o intrebare: daca Occidentul nu vrea ca acesti refugiati sa piara in apele marii, de ce nu ridica sanctiunile care apasa asupra poporului sirian si care au costat deja Siria 143 de miliarde de dolari?

Daca acest lucru nu e pe agenda Occidentului, atunci de ce nu ii ajuta pe sirieni sa ramana in tara lor ajutand armata siriana sa scape de teroristi si astfel Siria sa redevina o tara sigura? De ce restul sirienilor au ramas si rezista?

Occidentul lasa Siria fara oamenii care pot reconstrui tara. Sa distruga Siria si poporul sirian. Pe de o parte, vrea sa fure doctorii sirieni si cei mai buni studenti, lucru care va conduce la un ‘exod al creierelor’. Pe de alta parte, multinationalele vor mana de lucru ieftina. Pana acum, am pierdut 100.000 de soldati, care lupta impotriva extremistilor.

Nu am auzit ca Occidentul sa planga pentru cei care si-au dat viata pentru apararea natiunii noastre, lasand in urma familii indurerate care au nevoie de ajutor. Pe de alta parte, Occidentul urmareste sa ajute persoanele care fug din tara. Multi dintre ei sunt jihadisti. Mai mult, sunt platiti cu milioane de euro pentru asta.

Pot sa va spun ca banii pe care ei ii dau pentru a veni in Europa sunt suficienti pentru cumpararea unei case in zone sigure din Siria, pentru o familie de cinci persoane, pot face o afacere si pot trai bine. Acestia nu sunt refugiati. Sunt imigranti economici.

Coastele noastre sunt foarte bine pazite si nici macar o ambarcatiune nu a plecat de aici. Un alt motiv este de a-i face pe crestini sa plece din Siria, tara care, istoric vorbind, este unul dintre primele locuri crestine. Ceea ce vedem astazi in Siria este similar cu ceea ce ati vazut candva in Serbia. Scopul lor: identitatea noastra, unitatea noastra si suveranitatea noastra”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

9 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

9 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

9 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

9 ore ago