Soc in PSD. Paul Stanescu anunta ca PSD vrea alegeri anticipate. Panicat, Ciolacu il contrazice

politica

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat duminica, la Conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, ca „vrem alegeri anticipate, indiferent cum vor fi ele”. Panicat, presedintele Marcel Ciolacu l-a contrazis ulterior.

”Mereu se vehiculeaza in mediul public ca ne e teama de alegeri anticipate. Eu v-as ruga sa facem un lucru. Sigur, indusa in spatiul public, aceasta chestiune, ca si cum noi am fi provocat aceasta criza politica, care stim bine e provocata de presedintele Iohannis si de PNL. Eu v-as spune, pentru ca tot timpul noi, membrii PSD, am fost oameni responsabili in ceea ce priveste viata romanilor si economia Romaniei, eu v-as spune urmatorul lucru: sa nu mai spunem in spatiul public ‘nu ne e teama de alegeri anticipate’. Vrem alegeri anticipate, indiferent cum vor fi ele. Chiar daca sunt convins ca poate unii sunteti socati de ceea ce spun, dar de data asta trebuie sa dam dovada ca nu ne e frica”, a declarat Paul Stanescu.

Ulterior, intr-o conferinta de presa, Marcel Ciolacu a tinut sa-l contrazica pe Stanescu.

„In sala s-a discutat ca PSD se pregateste pentru orice fel de alegeri si in orice varianta. Repet: Domnul Stanescu a transmis foarte clar ca PSD este pregatit pentru orice fel de alegeri.

Eu consider in continuare ca PNL nu doreste sa puna in aplicare legile de la 1 septembrie. Doreste sa faca anticipate inainte ca aceste legi sa intre in vigoare. Mai mult, le este teama sa proroge anumite termene cum au facut cu alocatiile. Ce a spus domnul Stanescu foarte clar este ca Partidului Social Democrat nu ii este teama de niciun fel de alegeri. Ca sa fiu si mai clar, Partidului Social Democrat nu ii este teama de votul romanilor”, a sustinut Ciolacu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: