Sociologii anunta o SURPRIZA uriasa in Bucuresti. Cine va castiga alegerile din cel mai mare sector

politica

Sociologul Mirel Palada, fondatorul institutului de sondare a opiniei publice Sociopol, sustine ca Sectorul 2 din Bucuresti va oferi o mare supriza la alegerile de duminica.

Palada afirma ca alegerile pentru primaria din Sectorul 2 il cor da castigator pe un independent, deputatul Dumitru Pelican, fost comentator sportiv. Palada sustine ca si alte institute, precum IRES, au aceleasi rezultate.

„Dumitru Pelican in 2016 in Sectorul 2 este ce era Piedone in 2008 in Sectorul 4. Va fi un val de simpatie pentru un independent popular, care nu intra in calapodul scortzos al politicianului de bimblioteca, telectual ce stie sa pronunte corect Kierkegaard, dar nu stie sa treaca strada de unul singur, daramite sa gestioneze ditamai magaoaia institutionala.

Nimeni nu crede ca Dumitru Pelican va castiga alegerile, pina luni, cind va veti trezi ca Dumitru Pelican a castigat alegerile. Si pe urma veti uita ca sondajele au avut dreptate, chiar daca voi n-ati avut incredere in ele.

Deja sint din ce in ce mai multe sondaje care spun ca Dumitru Pelican e pe primul loc acolo. Nu doar nenorocitii de kaghebisti de la Sociopol, ci si patriotii obiectivi de la IRES. Tocmai a aparut un asemenea sondaj, din cele de calibrare pentru exit pollul de duminica ce va fi facut de IRES pentru Digi 24. Si Pelican conduce. Toata lumea e disperata. Nimeni nu crede. Dar Pelican conduce”, a scris Palada pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: