news

Sofer din Capitala, retinut de politie dupa ce l-a batut in trafic pe un alt sofer si i-a lovit ulterior cu masina pe acesta si pe sotia lui

Traficul infernal din Bucuresti provoaca tot mai multi nervi soferilor care tranziteaza orasul. Uneori, nervii scapa de sub control si se ajunge la conflicte care pot avea finaluri neasteptate. Un astfel de conflict, produs in urma cu doua zile, a avut ca urmare ranirea a doua persoane si arestarea la domiciliu a agresorului lor.

Potrivit Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB), politistii de la Sectia 20 Politie au retinut in data de 27 martie a.c. un barbat, in varsta de 38 de ani, fata de care sunt efectuate cercetari intr-un dosar penal privind savarsirea a doua infractiuni de lovire sau alte violente.

„In fapt, la data mentionata, in jurul orei 13:00, Sectia 20 Politie a fost sesizata, prin sistem 112, de catre o femeie, cu privire la faptul ca, in urma unei sicanari in trafic, sotul acesteia a fost lovit cu pumnul in zona fetei, de catre un alt participant la trafic.

In urma acestui incident, barbatul s-ar fi urcat la volan, intentionand sa paraseasca zona, moment in care apelanta si sotul acesteia s-ar fi pozitionat in fata autoturismului pentru a-l impiedica sa plece. In continuare, conducatorul autoturismului s-ar fi pus in miscare, lovindu-i cu masina pe cei doi.

Efectuand cercetarile de rigoare, politistii l-au identificat pe barbatul banuit de comiterea celor sesizate, acesta fiind retinut pentru 24 de ore. Ulterior, fata de cel in cauza a fost dispusa masura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 20 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente.

Facem precizarea ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”, se arata in comunicatul DGPMB.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

3 ore ago

Agramatisme la varful PSD: „Spun si eu la multi ani tuturor celor care poarta numele de… florii astazi si toate florile din aceasta tara si din Bucuresti”

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, s-a chinuit din rasputeri, duminica, sa le faca o…

35 de minute ago

Daniel Ghita recunoaste ca Pandele l-a bagat in Parlament: „Unicul om care a crezut in mine”. Ghita, sustinator al Rusiei in razboiul cu Ucraina

Deputatul PSD Daniel Ghita a recunoscut, duminica, intr-o postare pe Facebook ca Florentin Pandele, sotul…

3 ore ago

Inca doi jurnalisti rusi au fost arestati. Ei sunt acuzati de „extremism” fiind apropiati de Alexei Navalnii

Konstantin Gabov si Serghei Karelin risca cel putin doi ani de inchisoare pentru acuzatii de…

3 ore ago