Soferul lui Oprea a recunoscut tot in fata procurorilor. Care era URGENTA vicepremierului

news

Soferul ministrului de Interne, Gabriel Oprea, a declarat la Parchetul Tribunalului Bucuresti ca vicepremierul se deplasa, cu coloana oficiala, catre una dintre locuintele sale, din zona Cotroceni, in seara in care a avut loc accidentul in urma caruia un politist si-a pierdut viata.

Informatia a fost difuzata, pe surse, de Digi 24. In plus, se pare ca motocicleta politistului care deschidea coloana se afla la circa 80 de metri de masina lui Gabriel Oprea.

Anterior, datele anchetei, citate de Adevarul, aratau ca Oprea ar fi avut o intalnire la SRI si ca mergea spre casa, cand s-a intamplat tragedia soldata cu moartea lui Bogdan Gigina.

Ieri, si Gabriel Oprea a fost la audieri, unde a stat o ora si jumatate. El a spus, la iesirea de la audieri, ca in seara accidentului era in timpul serviciului si isi facea datoria. „Nu am avut nimic in plus fata de ceilalti ministri de Interne. Vreau sa va spun ca de la inceputul acestui an n-am avut nicio zi de concediu, am muncit de dimineata pana seara”, a spus Oprea.

Intrebat daca s-a deplasat cu coloana oficiala de 1.500 de ori de la inceputul acestui an, ministrul a raspuns ca a avut „mai multe deplasari”, tot timpul pentru a-si face datoria. „Nu am incalcat legea in toata activitatea mea”, a mai spus Oprea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: