Sondajul care il termina pe Dragnea. Ce cred membrii si simpatizantii PSD despre scandalul dintre seful partidului si premierul Tudose

politica

DC News, o publicatie online frecventata cu precadere de simpatizanti ai PSD, a lansat un sondaj in care si-a intrebat cititorii cine este vinovat de scandalul din PSD. 71% dintre cei care au votat au afirmat ca Dragnea este responsabil de actualul conflict devastator din PSD.

DC News este condusa de Bogdan Chirieac si are o orientare pro-PSD si pregnant anti-DNA. Publicatia a lansat, miercuri, un sondaj online in care le-a cerut cititorilor sai sa aleaga intre Dragnea si Tudose in privinta responsabilitatii legate de scandalul din PSD. Peste 10.000 de simpatizanti PSD au votat, dintre care 71% au decis ca Dragnea este principalul vinovat.

„In 24 de ore, 10.814 cititori au votat ca vinovat pentru conflictul politic de la Putere este Liviu Dragnea. Ei reprezinta un procent de 71%. 4.453 de oameni au votat ca vinovat pentru conflict este premierul Mihai Tudose. Ei reprezinta un procent de 29% din totalul celor care au votat”, scrie DC News.

DC News l-a intrebat apoi pe sociologul Alfred Bulai de ce pesedistii gandesc in acest mod.

”Mihai Tudose si-a jucat foarte bine cartea, sunt diferente ca de la cer la pamant fata de cazul Grindeanu. Mihai Tudose nu se agata de functie, e apropiat publicului PSD, e direct, nu e politicianist. In schimb, in cazul lui Liviu Dragnea nu zice nici da, nici nu, are raspunsuri complicate. Mihai Tudose e direct, om simplu, din popor, cu umor, zice lucrurile pe sleau”, a spus Bulai.

”Prim-ministrul e apreciat si pentru ca a venit si si-a pus demisia pe masa. E un gest pe care Liviu Dragnea nu-l poate face. In momentul de fata, Mihai Tudose nu se lupta pentru functia lui, cum a facut-o Sorin Grindeanu, dar partidul o face. Liderii din PSD se lupta ca Mihai Tudose sa ramana in fruntea Guvernului, pentru ca PSD nu-si permite sa piarda guvernarea. Spre deosebire de Mihai Tudose, Liviu Dragnea are o capacitate de negociere foarte mica,” a mai aratat Alfred Bulai.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: