Categories: news

Sotia lui Dacian Ciolos, modestie rara. Spectatorii din Oradea habar n-au avut cine a cantat in fata lor

Valerie Ciolos, sotia premierului Dacian Ciolos, a sustinut un concert, sambata seara, la Oradea, dar in total anonimat, anunta ebihoreanul.ro.

Sub pseudonimul Yohanna Grace, ea a cantat in cadrul spectacolului „Regasindu-l pe Brancusi”, de la Casa de Cultura a Sindicatelor, insa fara ca organizatorii sa anunte cine este de fapt artista careia i-a apartinut a doua parte a evenimentului. Secretul a fost tinut la cererea artistei, care nu-si tradeaza identitatea nici pe pagina ei de Facebook.

Yohanna Grace a urcat pe scena dupa orchestra Liceului de Arta Oradea si cea a Asociatiei Muzica e Canto din Italia. Ea a cantat timp de 30 de minute, prezentandu-si in premiera albumul „Grace”.

Prin acest concert, care a avut intrarea libera, organizatorii au dorit sa atraga atentia asupra campaniei de strangere de fonduri pentru achizitia operei „Cumintenia pamantului”, campanie care oficial s-a incheiat vineri, dar conturile nu au fost inca inchise.

Numai ca anonimatul nu foloseste intotdeauna, astfel ca mesajul a ajuns la prea putini oradeni: in uriasa sala a Casei de Cultura a Sindicatelor, abia daca s-au adunat 100 de oameni. Care nici n-au stiut ca in fata lor canta sotia premierului!

Valerie Ciolos a marturisit la Digi 24 Oradea ca muzica este pentru ea un prieten vechi. „Este o pasiune din copilarie, am avut ocazia sa o practic de cand eram mica, din adolescenta, apoi am crescut si odata cu studiile am lasat-o deoparte. Incercarile vietii, am dat la un moment de greu si a trebuit sa gasesc ceva cu care sa ma hranesc si atunci am regasit aceasta pasiune”, a declarat Yohanna Grace.

Sotia premierului a mai spus ca s-a implicat in campania de strangere de fonduri pentru achizitia operei lui Brancusi pentru ca artistul o face sa vibreze.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Burkina Faso suspenda emisia posturilor de radio BBC Africa si VOA din cauza relatarilor privind uciderea a 223 de sateni de catre armata

Burkina Faso a suspendat timp de doua saptamani emisia BBC Africa si Voice of America…

10 ore ago

Flacara olimpica, preluata la Atena de presedintele Comitetului de organizare a JO de vara. Va calatori 12 zile la bordul velierului Belem pana la Marsilia

Jucatorul grec de polo pe apa Ioannis Fountoulis, ultimul dintr-un lung sir de purtatori de…

10 ore ago

Extremistul Ben-Gvir, ministrul israelian al securitatii nationale, ranit usor intr-un accident de masina

Ministrul israelian al securitatii nationale, extremistul Itamar Ben-Gvir, a fost transportat la spital dupa ce…

10 ore ago

Sustinatorii premierului spaniol Sanchez convoaca mitinguri, in timp ce liderii de stanga din strainatate il indeamna sa ramana in functie

Sustinatorii premierului spaniol Pedro Sanchez pregatesc mitinguri pentru a-l indemna sa ramana in functie, dupa…

10 ore ago

Netanyahu spune ca deciziile CPI nu vor afecta actiunile Israelului insa vor crea un precedent periculos

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, vineri, ca orice decizie a Curtii Penale Internationale, care…

10 ore ago