news

Spaima de Covid? Un roman s-a acoperit cu o folie de plastic pe plaja din Eforie Nord – Video

Un turist s-a acoperit cu o folie de plastic pe plaja din Eforie Nord pentru a se feri astfel de o posibila infectare cu coronavirus. 

UPDATE „Face sauna pentru ca el are un pic de artrita reumatoida si i-a explicat un medic ca daca sta la caldura, asa, ii e bine. Si se simte extraordinar de bine”, a declarat o femeie aflata in preajma barbatului.

„Premiul I pentru cea mai buna protectie impotriva Covid 19 editia de vara 2021 merge la turistul de pe plaja Eforie!”, anunta Serviciul Salvamar Eforie Nord pe Facebook.

„Sera de pe plaja Eforie Nord! Unii chiar exagereaza cu protectia anti-Covid! Imagini surprinse pe plaja din Eforie Nord, in aceasta dimineata, de serviciul Salvamar Eforie Nord”, a scris EuropaPress.

Vezi video AICI.

Peste 100.000 de turisti ai ajuns la mare in week-endul trecut, potrivit unui comunicat al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

Potrivit sursei citate, desi luna iulie a adus cu intarziere vacanta elevilor, dupa terminarea examenelor de bacalaureat familiile cu copii, clientii fideli ai litoralului romanesc sunt asteptati in numar mare pe litoral.

„Potrivit FPTR, statiunea Mamaia se mentine in continuare in topul tarifelor de pe litoral, acestea variind in functie de categoria de confort, incepand de la 220 lei/noapte o camera la un hotel de 2 stele, ajungand si la 2.000 lei/noapte un apartament privat cu trei camere.

La polul opus se afla statiunile din sudul litoralului cu tarife care incep de la 200 lei/noapte la un hotel de 2 stele, pana la 1.800 lei/noapte un apartament la un hotel de 5 stele.

Potrivit estimarilor, gradul mediu de ocupare pe litoral in acest weekend in structuri clasificate va fi de aproximativ 75%, mai mare in statiunile Mamaia si Eforie Nord (80%) si mai mic in sudul litoralului (70%).

Cu toate ca in perioada urmatoare tarifele vor creste, avand in vedere apropierea varfului de sezon, romanii vor dori sa isi petreaca concediul in conditii de siguranta in tara lor, astfel este de asteptat ca gradul de ocupare al hotelurilor si altor structuri de cazare clasificate sa creasca si mai mult”, se mai precizeaza in comunicat.

Reprezentantii organizatiei sustin ca aceste date sunt aproximative si au fost obtinute pe baza estimarilor furnizate de membrii FPTR si a sondajului aplicat unui numar semnificativ de operatori din turism

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

6 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

6 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: grava, dar „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

6 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

6 ore ago