Sputnik ii monitorizeaza pe cei care posteaza comentarii la adresa lui Dragnea: „Amenintari cumplite pentru familiile lui Dragnea si ale politicienilor”

news

Platforma rusa Sputnik.md a publicat mai multe comentarii postate de romani obisnuiti pe Facebook la adresa lui Liviu Dragnea si se crizeaza ca seful PSD a primit „amenintari cumplite”. Sputnik.md solicita apoi retelei Facebook sa ia masuri.

Sputnik.md publica mai multe comentarii postate la mesajul Irinei Vasilescu, tanara care l-a prins pe Dragnea pe aeroportul din Viena, unde i-a transmis ca o sa-l „manance puscaria”.

„Reactiile la postarea de mai sus au fost diverse, de la cele care au facut apel la diferentierea intre atitudinea fata de politician si cea de om, pana la unele agresive, de genul celei a unei anume Andreea Angelescu. Aceasta, dupa ce ii adreseaza ‘Felicitari!:)’ Irinei, completeaza:

‘Eu cred ca merita si un scuipat. Dar de la un barbat (ca are tinta mai buna). Am 0 bun simt si respect pentru un ordinar de asemenea facturaa. Cine distruge o tara si implicit viitorul copiilor nostri ar trebui sa infunde puscaria, nu sa circule liber si sa ironizeze oamenii in slujba carora se afla. Candva, nici crucile nu il vor mai salva. Tic tac….tic tac!’, a scris Andreea Angelescu.

Sputnik a monitorizat si comentariile de pagina „Coruptia ucide”, care a potentat protestele de duminica.

„Pe pagina ‘Coruptia ucide’ reactiile au luat insa o turnura periculoasa, culminand cu incitare la atitudine violenta, cel putin verbal. Iata ce scrie un personaj relativ cunoscut pe internet, car semneaza cu  presudonimul ‘Jigodie’ (are si un blog, numit chiar ‘Blogul lui Jigodie’).

‘Asa ar trebui sa facem cu toti, pe unde ii prindem. Huiduiti si umiliti, ei, copiii lor, mamele, prietenii, partenerii lor, TOTI. Sa nu mai poata iesi in lume fara sa guste oprobiul public. Sa nu mai poata lua o cina, viziona un film, calatori, spala camasile, nimic, fara sa fie huiduiti’.

(…) A urmat un sir de comentarii, multe injuriose, culminand cu ‘Ba, ia data laic lu’ Jigodie, ce plm. Se da multa #muiePSD’. Nu stim daca Irina Vasilescu este multumita de reactii pe care le-a generat postarea sa.
Se impune a remarca nivelul la care s-a ajuns, atat cu incitarile la ura si actiune de tip nazist, cat si cu limbajul incalificabil.

Totodata, este surprinzator cum Facebook, care limiteaza, blocheaza sau chiar inchide conturile multor utilizatori, tolereaza asemenea postari si postaci”, se lamenteaza Sputnik.md.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: