Stefan Mandachi anunta ce va face mai departe: „Nu ma voi lecui, nu ma voi astampara” – Video

news

Stefan Mandachi, tanarul afacerist din Suceava care a initiat Protestul #sieu, a anuntat, vineri, ca isi va continua demersurile pentru constructia unei autistrazi in Moldova si a promis ca nu va intra in politica.

„Nu ma voi lecui, nu ma voi astampara, pana nu vom autostrada aici, la Suceava, in Bucovina. Asa cum am spus-o nu-mi doresc si nu voi face politica. Imi voi duce drumul inainte. Multumesc autoritatilor care au luat act de manifestul nostru”, a declarat Stefan Mandachi dupa ce s-a finalizta protestul de 15 minute.

Primarul din comuna Cumparatura, pe raza careia s-a construit primul metru de autostrada, a declarat apoi ca vrea sa il faca cetatean de onoare pe Mandachi.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca, in timp ce unii ”fac circ” si sustin protestul ”Romania vrea autostrazi”, a inceput lucrul la primii kilometri reali de autostrada. ”La ora 12:30 au inceput lucrul pentru primii kilometri de autostrada in Moldova, adica reali. Ei fac circ, noi facem autostrazi, ei tipa, noi dezvoltam Romania”, a spus Dragnea.

”Niste smecheri, care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostrada. Sa vorbim foarte cinstit. La ora 12:30 au inceput lucrul pentru primii kilometri de autostrada in Moldova, adica reali. Azi la 12:30. Ei fac circ, noi facem autostrazi, ei tipa, noi dezvoltam Romania. Citeam niste comentarii de la oameni care gandesc si care sunt informati si care sigur nu mai suporta atatea minciuni. Acel om de afaceri, care am inteles ca a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ, daca tot avea banii astia, putea sa dea 100 de mii de euro la niste case de copii sau sa se doneze undeva”, a declarat Liviu dragnea, la Targoviste, in discursul sustinut la Conferinta Extraordinara a PSD Dambovita.

Dragnea a reierat ideea ca intregul protest – la care s-au raliat zeci de firme, dar si personalitati si persoane fizice – este ”circ”.

”Ramane la latitudinea noastra, la forta noastra, la determinarea noastra sa spunem romanilor adevarul. Eu nu va cer altceva: nu va cer sa mintiti, nu va cer sa manipulati, va cer doar sa fiti aceiasi romani curajosi pe care i-a avut mereu PSD-ul, sa spuneti oamenilor ce se intampla si oamenii sa judece pentru ca, altfel, ii lasati doar pe acesti circari condusi de – nu mai stiu cum sa ii zic lui Iohannis – lenes”, le-a transmis Dragnea social-demicratilor.

Zeci de firme, primarii, echipe sportive, personalitati, sindicate, dar si persoane fizice au anuntat ca participa la protestul ”Romania vrea autostrazi” si intrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Tot la ora 15.00, omul de afaceri Stefan Mandachi, initiatorul protestului, inaugureaza, in localitatea Cumparatura, judetul Suceava, primul metru de autostrada construit in Moldova.

Vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca va participa la protest, intrucat ”ne dorim cu totii autostrazi”.

De asemenea, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca sustine protestatarii.

Mai mult despre: ,


Comentarii: