externe

Steven Seagal s-a dus la investirea lui Putin, mesaj delirant: „Este cel mai mare lider mondial. Viitorul va fi cel mai bun cu el” – Video

Actorul american Steven Seagal si-a facut aparitia in Rusia, la Moscova, cu ocazia celei de-a cincea ceremonii de investitura a lui Vladimir Putin.

Starul hollywoodian a sosit la Kremlin  imbracat intr-un halat negru lung si cu ochelarii sai caracteristici.

Seagal  a spus despre Putin ca este „cel mai mare lider mondial”. El a sustinut ca viitorul va fi „cel mai bun” in timpul celui de-al cincilea mandat al lui Putin.

Cand a fost intrebat ce le-ar spune americanilor despre Putin in acest moment, Seagal a avut un raspunz bizar, relateaza Daily Express: „Astept cu nerabdare”.

Seagal a primit cetatenia rusa in 2017.

Anul trecut, actorul din „Under Siege” si „Hard to Kill” s-a descris ca fiind „un milion la suta rus” dupa ce a primit Ordinul Prieteniei din partea lui Putin pentru sprijinul acordat Rusiei dupa invazia din Ucraina.

Seagal a declarat atunci ca priveste atat Rusia, cat si Ucraina „ca pe o singura familie”.

„Cei mai multi dintre noi au prieteni si rude in Rusia si Ucraina”, a declarat el luni, refuzand sa ia partea cuiva. Le privesc pe amandoua ca pe o singura familie si cred cu adevarat ca este vorba despre o entitate exterioara care cheltuieste sume uriase de bani pe propaganda pentru a provoca cele doua tari sa fie in dezacord una cu cealalta. Rugaciunile mele sunt ca ambele tari sa ajunga la o rezolvare pozitiva si pasnica, in care sa putem trai si prospera impreuna in pace”. sustinea actorul.

„Am o multime de rude in Rusia si, stiti, iubesc Rusia, iubesc tara, iubesc oamenii si, stiti, cred ca un lucru care nu este cunoscut pe scara larga, exista milioane si milioane de oameni in America care au dubla cetatenie si cetatenie multipla, asa ca acest lucru nu este un lucru neobisnuit”, mai spunea Seagal.

„Asa cum am spus de multe ori, cred ca este unul dintre marii lideri mondiali, este stralucit, este articulat, este un mare tactician. Eu si el am inceput sa ne imprietenim din cauza artelor martiale. Artele martiale au legatura cu o multime de lucruri.

Este o filozofie, intra in istoria tacticii si in istoria lumii si a lumii in conflict si a lumii in pace si astfel eu si el, practic, nu avem o relatie politica, ci vorbim cu adevarat despre artele martiale si filozofie, despre oameni si dileme in viata, genul acesta de lucruri”, mai spunea Seagal despre Putin.

Urmareste-ne si pe:
Mara Popescu

Share
Published by
Mara Popescu

Recent Posts

Elicopterul care il transporta pe presedintele iranian Raisi, in Azerbaidjan, implicat intr-un incident. Acesta ar fi efectuat o aterizare fortata

Elicopterul care il transporta pe presedintele iranian Ebrahim Raisi, in timpul vizitei acestuia in Azerbaidjan…

3 ore ago

Omul de incredere al lui Alexei Navalnii spune ca „nu va renunta niciodata” la lupta impotriva lui Putin

Leonid Volkov, cel care a fost atacat cu brutalitate in luna martie, spune ca impartaseste…

3 ore ago

Israelul a lovit o tabara de refugiati din centrul Fasiei Gaza. Cel putin 31 de morti

Lovituri aeriene israeliene au provocat, duminica dimineata, moartea a cel putin 31 de persoane in…

3 ore ago

Cod galben de ploi si grindina in mai multe zone din tara. Ciclonul care a facut ravagii in vestul Europei ameninta si Romania

Ciclonul care a lovit Europa se apropie de Romania, dar vestea buna este ca acesta…

4 ore ago

Razboi hibrid. Rusia a alimentat tensiunile din Noua Caledonie, Franta si-a trimis acolo trupele de elita – Video

Parisul a trimis unitati de elita in Noua Caledonie pentru a recupera drumul de la…

5 ore ago

Doua rachete rusesti au lovit, astazi la pranz, un centru de recreere de langa Harkov. Cel putin cinci civili morti si 16 raniti

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite, duminica, intr-o zona de recreere…

5 ore ago