Categories: news

Strigatul de lupta al unei judecatoare: Daca ne transformam in oi supuse, ei au puterea absoluta. E momentul sa ne aratam curajul!

O judecatoare de la sectia penala a Curtii de Apel Craiova a transmis luni un mesaj ferm si clar despre ceea ce incearca acum sa faca PSD si ALDE prin subjugarea justitiei – anularea libertatilor.

„‘Libertatea, Sancho, este unul dintre cele mai de pret daruri pe care cerul le-a daruit oamenilor’. Asta vor ei sa ne ia acum. Libertatea de a protesta, libertatea de a ne exprima vointa, si, prin asta, puterea de a face o diferenta.

Daca ne transforma in oi supuse, in numele deontologiei, ei dobandesc puterea absoluta, iar noi… noi pierdem tocmai valorile pentru care cei mai multi dintre noi am intrat in profesie. In acest din urma caz, pentru mine nu mai exista nimic care sa ma tina in acest corp profesional. Daca noi nu suntem in stare sa ne aparam propriile drepturi, ce garantii oferim pentru ceilalti? Acum e momentul sa ne aratam valoarea: CURAJUL, verticalitatea, atasamentul real fata de statul de drept”, a scris luni pe Facebook Sorina Marinas.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Decizie majora privind contractele de munca. ICCJ a stabilit ca termenul de preaviz incepe sa curga din ziua urmatoare comunicarii notificarii de preaviz

Termenul de preaviz incepe sa curga din ziua urmatoare comunicarii notificarii de preaviz si se…

16 minute ago

Candidat PSD, retinut de DGA dupa ce a incercat sa mituiasca doi politisti cu 3.000 de lei

Un fost primar al comunei Pogana, Marcel Gifu, actual candidat PSD pentru un nou mandat…

11 minute ago

Este oficial: Rusia a declansat un razboi electronic de bruiaj pe teritoriul Romaniei, afectand semnalele GPS din Moldova din Dobrogea

Rusia a declansat un razboi electronic nu doar in partea de nord a continentului, vizand…

2 ore ago

„Marea conventie patriotica” de la Madrid. Principalele declaratii ale liderilor extremei drepte: „Patriotii sa ocupe Bruxelles-ul”

Lideri internationali de extrema dreapta, printre care Marine Le Pen din Franta, Viktor Orban din…

27 de minute ago

„Nu voi mai bea niciodata apa de la robinet”. Zeci de persoane din Marea Britanie s-au imbolnavit dupa ce au baut apa contaminata cu un mic parazit

Cel putin 46 de persoane din Brixham (Marea Britanie) si zone invecinate au fost confirmate…

2 ore ago