Studii de ultima ora releva ca trupurile „extraterestrilor” din Mexic apartin cate unui singur schelet si nu au fost asamblate din oase de animal sau om

externe

extraterestri, Mexic, teste, reale, schelet

Medicii din Ciudad de Mexico au efectuat mai multe teste de laborator pe cele doua corpuri de  presupusi „extraterestri” prezentate saptamana trecuta in Congresul mexican, ajungand la concluzii surprinzatoare.

Cele doua mumii mici, calcaroase, cu capete alungite si doar trei degete la fiecare mana, i-au uimit nu doar pe parlamentarii mexicani, ci si pe multi oameni care au urmarit la televizor si online desfasurarea neverosimilei povesti.

Potrivit lui Jose de Jesus Zalce Benitez, directorul Institutului Stiintific pentru Sanatate al Marinei mexicane, cele trei teste de laborator, finalizate marti, au fost concepute pentru a verifica structura scheletului corpurilor. Studiile au dovedit ca presupusele corpuri apartineau cate unui singur schelet si ca nu au fost asamblate. „Nu exista nicio dovada de asamblare sau de manipulare a craniilor”, a adaugat Zalce, sugerand trupurile ar putea fi reale.

El a mai spus ca echipa sa a constatat ca unul dintre ele „era o creatura biologica intacta, aflata in gestatie”, prezentand umflaturi mari in interiorul abdomenului presupusului extraterestru, despre care a sugerat ca ar putea fi oua. Au fost publicate mai multe imagini filmate, care arata cum echipa efectueaza teste asupra unuia dintre corpuri, care are un cap alungit, doi ochi oblici si un nas mic si rasucit.

Cu toate acestea, Biroul Procurorului General din Peru, impreuna cu Institutul de Medicina Legala si Stiinte Criminalistice din Lima, au sustinut, in urma cu cateva luni, ca avem de-a face cu un fals de proportii. „Cele doua corpuri de asa-zis extraterestri sunt, de fapt, creatii realizate din oase de animale si umane unite cu lipici sintetic. Acestea, la randul lor, au fost acoperite cu un amestec de fibre vegetale si lipici sintetic pentru a simula un tip de piele”, se arata in raportul peruvian.

Reamintim ca in timpul sesiunii plenare a Congresului mexican, autorul descoperirii, Jaime Maussan, a declarat sub juramant ca este vorba de fiinte non-umane. El a spus ca acestea au fost ingropate intr-o zona indepartata din Peru si au o vechime de aproximativ 1.000 de ani, conform testelor de datare cu carbon care ar fi fost efectuate de cercetatorii de la Universitatea Nationala Autonoma din Mexic (UNAM).

Institutul de Fizica al universitatii a negat insa ca studiile sale ar putea fi folosite pentru a dovedi ca trupurile au apartinut unor extraterestri. Intr-un comunicat, institutia a precizat ca „studiile au doar rolul de a determina varsta esantionului adus de fiecare utilizator si in niciun caz nu putem trage din ele concluzii cu privire la originea acestor mostre”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: