Categories: politica

Succesul lui Ciolos a innebunit-o de furie pe Firea. Acuzatii halucinante lansate de la televiziunile PSD

La scurt timp dupa mitingul PNL, in care peste 20.000 de oameni l-au aclamat pe Dacian Ciolos, Gabriela Firea si-a facut aparitia la Romania TV pentru a-l acuza pe premier de o conspiratie pusa la cale impreuna cu liberalii.

”Cred ca Dacian Ciolos este imaginea completa a ipocriziei politice, in care am fost cu totii mintiti ca va fi un Guvern cu un mandat de scurta durata, dar observam ca totul se duce intr-o alta directie.

Am vazut si eu ca domnul Ciolos spune ca este usor nemultumit de faptul ca PNL ii foloseste imaginea. Sa nu-mi spuna nimeni ca aceste afise s-au realizat in 10 zile. Este o strategie care dureaza de cel putin 6 luni de zile. Contactarea unei agentii de publicitate, o sedinta foto, mesajul politic sunt niste proceduri care dureaza si nu se face in 10 zile.

Notiunea de tehnocrat si ideea de tehnocrat capata o conotatie negativa pentru ca de acum incolo toata lumea se asteapta ca tehnocratii sa dea navala in politica cu prima ocazie, desi ei au promis altceva.

La acest miting au participat 12.500 de persoane, dupa cifrele Jandarmeriei, nu 30-35000 de persoane, cum viseaza presedintele PNL Bucuresti. Oricum, acest miting nu va sterge imaginea lasata de declaratiile ministrului Muncii, Dragos Pislaru, care i-a facut pe romani trantori”, a declarat Gabriela Firea, la Romania TV.

Anterior, Firea le ceruse liberalilor sa isi ceara scuze bucurestenilor pentru ca „au blocat Capitala”.

“Capitala, blocata de sustinatorii adusi din toata tara ai Guvernului de tehnocrati – Guvernul Zero. NU au vrut sa reduca pretul medicamentelor, NU au vrut sa reduca taxele, NU au acordat subventii in agricultura, NU au atras fonduri UE, in schimb i-au jignit pe romani facandu-i TRANTORI si POMANAGII. Guvernul NU a venit pentru cateva luni, a mintit ca face treaba, a ratat toate marile proiecte si acum nu vrea sa mai plece de la putere. Sper sa-si ceara scuze bucurestenilor pentru neplacerile provocate”, a scris Firea pe Facebook inainte ca mitingul sa inceapa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

10 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

10 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

10 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

10 ore ago