„Sunt foarte pregatit sa preiau functia de premier”. Ciolacu anunta ca dupa ce inceteaza greva profesorilor se va instala la Palatul Victoria

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca este „foarte pregatit” sa preia functia de premier.

Intrebat, la Palatul Parlamentului, daca un raspuns pozitiv din partea sindicatelor din educatie, miercuri seara, inseamna redeschiderea negocierilor pentru rocada premierilor, Ciolacu a spus: „Categoric, da. In acest moment avem un protocol, nu avem alta decizie care sa infirme. In acest moment nu sunt discutii despre modificarea protocolului. In primul rand sa avem inchisa greva profesorilor, a fost o conditie”.

El a mentionat ca din momentul in care inceteaza greva profesorilor rotatia premierilor se va face „cat mai repede”.

Intrebat daca este pregatit sa preia functia de premier, Marcel Ciolacu a spus: „Dupa cum vedeti, sunt la fel de activ ca si pana acum. Sunt foarte pregatit si nu am nicio problema”.

Chestionat daca ramane in vigoare protocolul sau vor fi iar negocieri privind impartirea ministerelor, liderul PSD a raspuns: „In acest moment, avem un protocol”.

„Nu avem alta decizie care sa il infirme. Presupun ca fiecare dintre noi avem dreptul sa si vorbim, sa si negociem. In acest moment nu sunt discutii despre modificarea protocolului”, a completat Ciolacu.
„In primul rand, sa avem inchisa greva profesorilor”, a mai precizat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: