„Sunt oameni prabusiti pe strazi, este bataie generalizata”. Jandarmii incearca sa goleasca Piata Victoriei de manifestanti

news

Trupele de jandarmi au intervenit in forta, in jurul orei 22.00, incercand sa ii alunge cu gaze si petarde pe toti manifestantii din Piata Victoriei.

„S-au facut somatiile legale, se va interveni spre restabilirea ordinii publice, cele trei semnale luminoase de avertizare au fost facute”, a precizat Jandarmeria Romana.

„In Piata Victoriei nu se mai poate respira. Sunt oameni care fug pe strazi. Sunt si oameni prabusiti la pmant care cer interventia medicilor, piata este aproape goala, se trage cu petarde, cu gaze lacrimogene”, a relatat cu voce gatuita reporterul Digi24.

Surse citate de g4media.ro anunta ca cei care provoaca violente in Piata Victoriei sunt, cei mai multi, ultrasi din galeriile de fotbal mobilizate de PSD, in special de primarii de sectoare. Antena 3 a anuntat pe surse inca din jurul orei 17.30 ca galeriile de fotbal se indreapta spre Piata Victoriei.

”Am recunoscut in grupul de Ultrasi , pe cei din galeria lui Dinamo – trimisi de fratii Negoita (primar sect 3 si actionar la Dinamo)”, a declarat un martor ocular.

Mai mult despre: ,

Comentarii: