Categories: politica

Surpriza, pe cine va desemna PSD in fruntea Ministerului Finantelor. Este un senator PSD cu o avere impresionanta

Senatorul Viorel Arcas, fost presedinte al Comisiei de buget, finante a Senatului Romaniei si actualmente secretar al aceleiasi comisii, este prima optiune a PSD pentru functia de ministru al Finantelor, acesta precizand ca numirea ar fi „o multumire pentru intreaga cariera”.

Viorel Arcas este senator de Sibiu din 2008, absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, din Cluj Napoca. Vorbeste franceza si are un copil.

Arcas se lauda cu cinci terenuri in judetele Sibiu si Salaj, patru case, doua autoturisme, un Audi din 2006 si un Mercedes din 2000. Senatorul PSD are actiuni sau parti sociale inclusiv la Transgaz, BCR sau Automecanica, dar si 20.000 de euro imprumutati unei persoane fizice si 89.000 de lei unei alte persoane.

Averea lui Arcas din Salaj numara doua terenuri, despre care spune ca sunt mostenite. Cele doua terenuri sunt dobandite in anul 2012. Un teren este agricol si are o suprafata de 40.000 de metri patrati. Este situat in satul Rastoci, comuna Ileanda.

Arcas mai detine un teren intravilan de 2.962 de metri patrati, tot in Rastoci, comuna Ileanda.

Conform declaratiei de avere postata pe site-ul Senatului, Arcas are patru cladiri – un spatiu comercial, un apartament si doua case in care locuieste. Una dintre casele de locuit, unde probabil locuieste senatorul de Sibiu, este situata in Rastoci, comuna Ileanda, si are 100 de metri patrati.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Teodosie, trimis in judecata de DNA. Alaturi de arhiepiscop va fi in sala de judecata si consilierul acestuia, Ilie Petre

Procurorii DNA Constanta au dispus, miercuri, trimiterea in judecata a lui IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.…

O oră ago

Rares Bogdan: „Candidatul nostru la Presedintie se numeste Nicolae Ciuca, generalul Nicolae Ciuca. Este obligat prin statutul partidului sa candideze”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat miecuri ca Nicolae Ciuca este candidatul partidului la presedintie,…

2 ore ago

Romania, pe locul 89 in topul celor mai atragatoare tari pentru cei care vor sa lucreze in strainatate. Pe primul loc se afla Marea Britanie

Romania se afla pe locul 89 in clasamentul celor mai atragatoare tari pentru cei care…

4 ore ago

La ce e buna „facultatea”: Radu Mazare sustine ca dupa gratii „l-a descoperit pe Dumnezeu” si frecventeaza cercurile de lectura de la Penitenciarul Jilava

Dupa o viata condimentata din plin cu chefuri, paranghelii, masini luxoase si femei frumoase, Radu…

4 ore ago

Vaslui: Doi angajati ai unei primarii au cazut intr-o fosa septica din fata primariei, posibil decedati

Primarul comunei Stefan cel Mare din Vaslui a sunat miercuri la 112 pentru a anunta…

3 ore ago