news

Sute de persoane protesteaza in fata Kronospan Sebes: „Condamnam taierile abuzive din paduri”

Peste 200 de persoane protesteaza, sambata, la Sebes, in parcarea din fata fabricii Kronospan pentru a ”condamna taierile abuzive din timpul starii de urgenta”. Protestul este organizat de un partid politic, Alianta pentru Unitatea Romanilor (AUR).

Manifestantii poarta steaguri nationale si actiunea este monitorizata de Politie si Jandarmerie. Manifestantii au venit din mai multe judete din tara.

Grupul care a initiat manifestarea sustine ca a primit ”numeroase informatii si semnale de la cetateni din toate regiunile Romaniei cu privire la taierile si transporturile de busteni disproportionat de mari comparativ cu perioada anterioara: „Daca starea de alerta cu privire la Sars-Cov-2 este temporara, starea de alerta civica fata de hotie, ilegalitati, nedreptati si exploatarea salbatica a padurilor Romaniei trebuie sa fie permanenta”, sustin organizatorii.

„Jaful padurilor a luat o si mai mare amploare in perioada starii de urgenta, cu grave consecinte economice si sociale”, sustin protestatarii.

AUR este condusa de Geroge Simion, care a organizat proteste si in Piata Victoriei fata de restrictiile impuse de pandemie.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Piatra-Neamt: Tanar drogat prins de doua ori, in aceeasi noapte, la volan. Ce masuri au luat politistii

Un tanar de 22 de ani din Piatra Neamt a fost prins de doua ori,…

3 minute ago

Armele americane pentru Ucraina, distribuite cu trenuri care circula noaptea. Transporturile vin din Germania si trec prin Polonia

Transporturile de munitie americana sunt pe cale sa ajunga in Ucraina din Polonia, dar si…

3 ore ago

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

3 ore ago