politica

Protest amplu la Galati. Sute de jandarmi il apara pe Dragnea de galateni: „Go, go, go, Dragnea la bulau!” – Video

Tensiuni in crestere la Galati, unde PSD organizeaza un nou miting electoral. Sute de protestatari sunt prezenti in fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

Jandarmii au fost adusi in numar foarte mare, ei au facut un zid in fata protestatarilor. Acestia scadeaza „Hotii, hotii!”, „Go, go, go, Dragnea la bulau!”.

PSD aduce sateni din toata Moldova la mitingul de la Galati. Autocare din Vaslui au inceput sa apara in Galati inca de la primele ore ale diminetii. Mitingul a fost organizat in mare secret, de teama protestelor. Prezenta lui Liviu Dragnea a fost confirmata abia sambata dimineata.

Galatiul nostru anunta pe Facebook ca directorii din institutiile publice din tot judetul sunt obligati sa trimita oameni la mitingul PSD.

„1. In Beresti Meria s-a dat ordin, asistatii sociali trebuie sa vina la Galati sa-l aplaude pe presedintele cariat al PSD.
2. Toti membrii PSD Galati si simpatizantii lor au fost sunati azi si rugati sa fie prezenti sambata la aplaudat.
3. In Tecuci toti directorii de societati ale primariei, scoli, servicii, inclusiv spitalul municipiului Tecuci au fost pusi sa trimita salariatii vineri la mitingul condamnatului penal. Desi la sfarsitul saptamanii trecute au anuntat ca mitingul va avea loc vineri, mobilizarea se face pentru ziua de sambata”, scrie Galatiul nostru pe Facebook.

 

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Ministrul britanic de Externe, David Cameron, sustine ca Ucraina are dreptul de a lansa lovituri aeriene in adancul teritoriului rus

Seful diplomatiei britanice David Cameron a vizitat joi Kievul si a anuntat intentia Marii Britanii…

22 de minute ago

Taiwanul anunta ca 26 de avioane de lupta chineze au fost detectate in jurul insulei

Ministerul Apararii din Taiwan a anuntat vineri ca a detectat 26 de avioane si cinci…

37 de minute ago

Turcia a anuntat suspendarea tuturor relatiilor comerciale cu Israelul. Replica partii israeliene: „Asa se comporta un dictator”

Turcia a suspendat joi relatiile sale comerciale cu Israelul, dupa ce restransese deja exporturile catre…

53 de minute ago

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

12 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

12 ore ago