news

Targu-Jiu: Cum si-a hartuit un barbat fosta iubita. S-a dus cu un pistol si i-a cerut inapoi toate cadourile pe care i le-a dat pe durata relatiei

Razbunare penibila a unui barbat din Targu-Jiu. El si-a amenintat fosta iubita cu un pistol pentru a primi inapoi toate cadourile pe care i le-a facut, plus 30.000 de lei.

Individul a fost retinut pentru 24 de ore, a anuntat Politia.

„La data de 17 mai a.c., politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au retinut pentru 24 de ore, un barbat, de 37 de ani, din municipiul Targu Jiu, banuit de savarsirea infractiunilor de uzurparea de calitati oficiale, santaj, hartuire si amenintare.

Din cercetari, politistii au stabilit ca barbatul, la data de 17 mai a.c., s-ar fi prezentat la domiciliul fostei concubine, avand asupra sa un toc si un pistol, iar pe cap ar fi purtat o sapca inscriptionata.

Totodata, la data de 30 aprilie a.c., barbatul s-ar fi prezentat la domiciliul femeii, purtand uniforma, fara ca acesta sa aiba calitatea de functionar.

De asemenea, incepand cu luna august 2022, acesta ar fi santajat-o pe femeie, solicitandu-i sa ii restituie cadourile primite pe durata relatiei, precum si 30.000 de lei, ar fi urmarit-o atat la locuinta de domiciliu, cat si la locul de munca si ar fi amenintat-o cu acte de violenta, creandu-i o stare de temere.

Pistolul de tip airsoft, nesupus autorizarii a fost ridicat de politisti, in vederea continuarii cercetarilor.

Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a barbatului, sub supravegherea unitatii de parchet competente”, se precizeaza intr-un comunicat.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul din fata Primariei Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

57 de minute ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

O oră ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

O oră ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

O oră ago