Tariceanu a mirosit ca PSD pune la cale ceva urat. Vicepresedinte ALDE: „Tariceanu ne-a atras atentia”

politica

Un vicepresedinte ALDE a declarat pentru EVZ ca liderul partidului, Calin Popescu Tariceanu, se teme ca PSD va incerca sa fure parlamentari de la ALDE sau chiar sa inghita ALDE.

“La inceput ne-a fost teama (liderilor ALDE – n. red.) ca nu vom atinge pragul de 5%, si-apoi frica a fost inlocuita de entuziasm. Un partid mic poate creste la guvernare, beneficiind de resurse si fiind angrenat intr-o larga formula guvernamentala. Totusi, Calin Popescu-Tariceanu ne-a atras atentia ca, dupa instalarea guvernului, va impune niste ‘limite’ in relatiile cu PSD”, a declarat vicepresedintele ALDE pentru EVZ. Publicatia afirma ca acesta a dorit sa nu ii fie dezvaluit numele.

Intrebata despre ce limite e vorba, vicepresedintele ALDE a explicat: “Limite in ceea ce priveste colaborarea politica in general. Tariceanu e adeptul negocierilor la sange si a pastrarii unor diferente de viziune. El se teme ca, intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat, PSD va incerca sa inghita ALDE. Oricum, in caz de criza politica, Liviu Dragnea ar putea ‘umbla’ pe la unii parlamentari ALDE in incercarea de a-i atrage in PSD. Orice guvernare are greutatile ei, or metoda lui Tariceanu este aceea de a sufla si in iaurt!”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: