Tariceanu, un nou atac isteric la adresa presedintelui Iohannis. Antena 3 anunta cu satisfactie ca parlamentarii PSD si ALDE demareaza „reformarea” Justitiei

politica

Calin Popescu Tariceanu l-a atacat din nou, luni, pe Klaus Iohannis, sustinand ca presedintele este „beneficiarul” unui sistem de putere „paralel”. 

„Dupa ce si-a preluat mandatul ne demonstreaza ca e beneficiarul sistemului paralel si prin atitudinile pe care le-a adoptat, prin declaratiile sale nu face decat sa confirme. E regretabil pentru ca nu pot sa existe doua puteri paralele in stat: o putere legitima si una ilegitima. Incet-incet, dupa cum vedeti, am demarat o serie de actiuni: la nivel legislativ, sunt comisiile parlamentare care investigheaza modul in care s-au desfasurat alegerile in 2009 si prezenta unor conducatori de institutii la intalniri al caror scop nu e clar si despre care se feresc sa vorbeasca. Nu vor sa participe si sa dea explicatii.(…) Au obligatia sa dea aceste raspunsuri si modul in care evita prezenta la comisii pentru a da raspunsuri este, cred, elocventa si cred ca presedintele putea sa ia atitudine si sa cheme la respectarea deciziilor CCR”, a declarat, luni, Tariceanu.

Antena 3 a anuntat ca, marti, parlamentari din PSD si ALDE vor depune in Parlament mai multe proiecte de legi privind „reformarea” justitiei. Vor fi mai multe modificari fata de formula propusa de ministrul Justitie, Tudorel Toader, a mentionat Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: