Terorism mediatic. Se urmareste de fapt intimidarea procurorului care conduce BES1. PSD cere acum anularea alegerilor in tot Bucurestiul

politica

Clotilde Armand a explicat, joi, care sunt resorturile noului scandal mediatic declansat de Antena 3 in legatura cu presupusele fraude din Sectorul 1. Scopul propagandistilor PSD este de a-l intimida pe procurorul care conduce Biroul Electoral al Sectorului 1.

„Toata aceasta manipulare ordinara orchestrata de PSD prin A3 este pentru intimidarea procurorului, presedintele BES 1, care astazi are de luat o decizie la sesizarea PSD de anulare a scrutinului (asta daca ati urmarit declaratia lui Marcel Ciolacu, in care spune ca procurorul este si el implicat). Nu noi suntem vizati de acest macel mediatic, procurorul, presedinte BES 1 este cel vizat”, precizeaza Armand.

„Poate vreti sa auziti adevarul si ce cautau colegii mei in sala BES 1:

– in imaginile prezentate publicului la A3 apare si presedintele BES1, procurorul Sprincu Nicolae;

– Presedintele BES 1 a decis sa fie numarate semnaturile votantilor de pe listele electorale permanente, complementare si suplimentare, pentru a vedea daca numarul acestora corespunde cu numarul semnaturilor votantilor scris in Procesul Electoral;

– Presedintele BES 1 ne-a invitat conform legii sa mergem cu el, in calitate de candidati – observatori, pentru a ne convinge ca procesul este transparent si nu se produc fraude prin manipularea sacilor;

– BES 1 era plin la acea ora. Vorbim despre ziua de luni 28 septembrie 2020, putin dupa ora 24. In acea seara BES 1 s-a inchis la ora 02:00 noaptea, noi plecand odata cu membri BES 1 din cladire;

– cel care cauta si manuieste acel sac este personal tehnic al BES 1. Acesta era pus de procuror sa caute sacii unei sectii de vot un anume Dan – soferul lui Daniel Tudorache, angajat DGASPC Sector 1 pe timpul desfasurarii activitatii BES1, avand calitatea de personal tehnic al BES1;

– toata aceasta manipulare ordinara orchestrata de PSD prin A3 este pentru intimidarea procurorului, presedintele BES 1, care astazi are de luat o decizie la sesizarea PSD de anulare a scrutinului (asta daca ati urmarit declaratia lui Marcel Ciolacu, in care spune ca procurorul este si el implicat). Nu noi suntem vizati de acest macel mediatic, procurorul, presedinte BES 1 este cel vizat”, a scris Armand pe Facebook.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut miercuri noapte, la Antena 3, anularea alegerilor din Bucuresti dupa ce postul lui Voiculescu a sustinut ca membri ai USR PLUS au „umblat” la sacii cu buletinele de vot din Biroul Electoral de Circumscriptie al Sectorului 1.

”Este incredibil ca politia si jandarmeria sa faca asa ceva, sa inlesneasca asa ceva. Nici la ultima comuna din Romania nu s-a intamplat asa ceva. Ministerul Public ar trebui sa se autosesizeze, sa stranga probe. Maine, vom strange avocatii si vom face toate analizele. Vom sesiza si noi organele. Trebuie anulate alegerile. Este imposibil ca presedintele Romaniei sa nu fi avut aceste informatii”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Gabriela Firea a anuntat si ea ca trebuie sesizate ambasadele.

„Lucrurile nu pot sa ramana asa, trebuie sesizate toate organismele internationale, ambasadele, institutiile statului trebuie sa reactioneze imediat. Eu am prezentat si astazi cateva argumente in sprijinul ideii ca alegerile au fost fraudate in Bucuresti, poate si in alte zone ale tarii, pentru ca noi azi-noapte am verificat procesele verbale din doua sectoare si jumatate, iar pe parcursul zilei celelalte sectoare si sa stiti ca peste tot s-a intamplat la fel ca in aceste imagini”, a declarat Firea la Antena 3.

Antena 3 a sustinut ca „presupusi membri USR-PLUS” au „umblat” la sacii cu buletinele de vot dintr-o incapere a Biroului Electoral de Circumscriptie a Sectorului 1.

„In sala in care erau sacii sigilati cu voturi intra niste membri, din toate datele ai USR”, a sustinut Mihai Gadea la Sinteza Zilei. Un invitat prezent in platoul de la Sinteza Zilei a declarat ca recunoaste persoanele respective ca fiind membre USR-PLUS.

„Iohannis gireaza un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tai din Africa nu ar face asa ceva!!! Sa vezi cum useristii fura voturile ca-n codru, cu jandarmii la usa, dar tu sa dai vina pe altii!!! In fapt, in fata camerelor useristii au facut circ si istericale, iar pe la spate fugeau in spate cu sacii cu buletine! INIMAGINABIL pentru o tara membra a Uniunii Europene!

Toti acesti hoti trebuie arestati urgent! Demisia VELA pentru ca ti-ai pus interlopii in uniforma de jandarm sa pazeasca hotii! PNL este partas la acest furt si trebuie sa raspunda pentru ca Guvernul lor de incompetenti si hoti a organizat alegerile!

Va asigur ca lucrurile nu raman asa! Toti veti ajunge la puscarie! Vom sesiza toate institutiile internationale! Europa trebuie sa stie cine sunteti, hotilor!!! Alegerile au fost in mod evident fraudate si trebuie anulate!”, a scris Ciolacu la miezul noptii pe Facebook.

Jandarmeria a anuntat ca „incaperea in care sunt depozitate materialele electorale este asigurata cu post permanent de protectie”.

„In legatura cu evenimentul din data de 30 septembrie a.c. privind patrunderea mai multor persoane in incinta Biroului Electoral al Sectorului 1, Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti face urmatoarele precizari:

Incaperea in care sunt depozitate materialele electorale este asigurata cu post permanent de protectie.

Accesul in zona respectiva este restrictionat pe timpul cat aceasta este sigilata si permis doar celor care au acest drept.

Persoanele care au intrat in cladirea in care se afla si Biroul Electoral, au fost legitimate si nu li s-a permis accesul in zona acestea parasind incinta. Nimeni nu a patruns in zona restrictionata.

Ulterior, in perimetrul exterior al cladirii, mai multe persoane se filmau reciproc, cu telefoanele mobile si purtau discutii contradictorii, fapt pentru care jandarmii au luat masuri de ordine publica in zona”, a anuntat Jandarmeria.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: