Categories: externe

Toata presa a scris ca un NEONAZIST a lovit o musulmanca. S-a aflat acum ca il cheama Mohamed

Cei doi tineri soferi care au lovit cu masina o femeie mulsulmana in cartierul Molenbeek din Bruxelles au fost identificati de presa belgiana.

Este vorba despre doi tineri de origine nord africana, Redouane D. si Mohamed B. care ar fi fost bauti si sub influenta drogurilor cand au lovit femeia, scrie hln.be. Presa europeana si numai a titrat, imediat dupa incident, ca femeia ar fi fost lovita de „extremisti de dreapta”. Iata cateva dintre aceste publicatii: Daily Mail, the New York PostEuroNews, the Evening StandardRussia Today, the International Business Times, the Sunday Times, the Huffington Post, the MetroITV News, the Daily Caller, the Independent, the Sun, the Mirror, etc. Ulterior, aceste publicatii si-au modificat titlurile.

Cei doi apar in fotografiile publicate de La Derniere Heure in interiorul unui Audi pe care l-au condus pe rand inainte si dupa ce au fugi de la locul accidentului.

In fata politiei cei doi cu varste de pana in 30 de ani au povestit ca nu-si aduc aminte ca au lovit o femeie cu masina. Potrivit politiei, Mohamed B. se afla la volan in momentul accidentului. Acesta, cu antecedente penale, a fost retinut de politie.

Fortele de ordine au impanzit sambata suburbia Molenbeek, unde o factiune de extrema dreapta din Franta planuia sa organizeze un protest. Cei mai multi dintre cei care au iesit insa pe strazi erau localnici.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

34 de minute ago

Locuri de lux pe zborurile de linie. Capsula cu 2 locuri pentru „o priveliste captivanta asupra mediului extern al aeronavei in timpul zborului”

O firma privata de inginerie aerospatiala, Windspeed Technologies, a proiectat o capsula de sticla, cu…

2 minute ago

Suedia, „la un nivel de teroare de patru din cinci”. 100.000 de vizitatori, la Malmo, pentru Eurovision

Suedia se pregateste pentru Eurovision cu masuri de securitate sporite. Tara se afla deja in…

51 de minute ago

Turist din Cluj, agresat de o soferita, la Constanta. Cei doi se sicanasera anterior in trafic – VIDEO

Un turist din Cluj a fost agresat de o femeie intr-o parcare din Constanta. Scandalul ar…

54 de minute ago

Lumina Sfanta este adusa de la Ierusalim si va fi trimisa eparhiilor din tara. La ora 19.00, aceasta va fi primita si la Catedrala Patriarhala

Sfanta Lumina va fi adusa de la Ierusalim, astazi, de Superiorul Asezamintelor Patriarhiei Romane la…

2 ore ago