news

Tolontan sanctioneaza o noua manipulare Antena 3. Cum ironizeaza „postul afiliat CNN in Romania”

Jurnalistul Catalin Tolontan sanctioneaza modul in care Antena 3 si-a manipulat din nou telespectatorii in cazul citarii sale la DIICOT. Tolontan adice aminte ca Antena 3 estte „post afiliat CNN in Romania”.

Tolontan a fost chemat saptamana trecuta la DIICOT dupa ce primarul PSD al Sectorului 4, Daniel Baluta, a depus o plangere penala in care il acuza de „santaj”. Plangerea lui Baluta a fost promovata in publicatiile controlate de Radu Budeanu, deja condamnat dupa ce a recunoscut la DNA ca a livrat o geanta cu bani, ca spaga, Elenei Udrea.

„Acum cateva zile, Dana Budeanu a facut publice fotografii cu Mirela Neag si cu mine intr-un restaurant, la o discutie cu Valer Blidar, patronul firmei de tramvaie Astra Arad. Cateva televiziuni au preluat povestea si au dat o nota acuzatoare intalnirii.

Antena 3, de pilda, nu a tinut cont de faptul ca noi insine am scris un articol, in septembrie 2020, in care am povestit respectiva intalnire. De altfel, de aceea am conversat cu Blidar, dupa cum am discutat cu multa lume, am contactat si Primaria, ca sa ajunga informatia la public.

Antena 3 nu a schitat niciun gest ca sa cunoasca si versiunea noastra. Postul afiliat CNN in Romania a ajuns sa prezinte drept culpa jurnalistica sa vorbesti cu cei pe care-i intervievezi.

CNA nu s-a sesizat, cel putin nu pana acum. La televiziuni ni se predica, pur si simplu, o lume pe inversul regulilor democratice, iar telespectatorul nu e protejat de nimeni”,  a scris Tolontan in Libertatea.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

6 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

6 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: grava, dar „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

6 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

6 ore ago