Categories: externe

„Tot ce ai nevoie este un CUTIT mare”. ISIS pune la cale atacuri COORDONATE in orase din UE

Militantii ISIS se pregatesc sa lanseze o „serie de atacuri coordonate in mai multe orase europene”, anunta un dezertor din cadrul organizatiei jihadiste.

Atacurile ar urma sa aiba loc „in acelasi timp”, a declarat fostul jihadist, citat de Express. Acesta, identificat cu numele de Harry S., este in acest moment chestionat de autoritatile din Germania. Avand cetatenie germana, Harry s-a alaturat ISIS la inceputul acestui an, insa dupa numai trei luni a dezertat si s-a intors acasa, sustinand ca a fost „ingrozit” de cruzimea jihadistilor.

Harry le-a declarat autoritatilor germane ca liderii ISIS i-au cerut atat lui cat si altor cetateni europeni sa „aducem jihadul in tarile din care provenim”.

„Ei doresc ceva care sa se intample peste tot in acelasi timp. Ne-au spus ca tot  ce avem nevoie este un cutit mare cu care sa iesim pe strada si sa taiem fiecare infidel pe care il intalnim”, a povestit Harry S.

Jihadistul a aparut chiar si intr-un film de propaganda al ISIS din luna mai avand un steag german si cerand islamistilor din toata lumea sa ii ucida pe „infideli”. El este acuzat acum de apartenenta la o grupare terorista si risca multi ani de inchisoare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

8 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

14 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

14 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

12 ore ago