Treaba e vinetie pentru PSD. Ciolacu se rafuieste si de la Bistrita cu Iohannis si Nicusor Dan: „Aceasta nu este Romania normala”

politica

Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a rafuit, vineri, si de la Bistrita cu Klaus Iohannis si Nicusor Dan. Ciolacu l-a atacat pe presedinte pentru ca s-a intalnit cu Nicusor Dan: „Sub nicio forma aceasta nu este Romania normala”.

„Am o singura mahnire, nu poti indiferent cat de multi iti doresti sa iasa un anumit candidat, este nepermis intr-un stat european sa transformi Cotroceniul in sediu de campanie pentru un anumit candidat. Toate lucrurile trebuie sa aiba o masura si un echilibru, acesta este rolul presedintelui, sub nicio forma aceasta nu este Romania normala, pe care Iohannis a promis-o tuturor romanilor, inclusiv noua.

Poate nu ar fi rau sa faca o invitatie la toti canditatii pentru Primaria Generala sa mearga la Cotorceni si sa-si prezinte proiectele. Sunt convins ca doamna Firea are mai multe proiecte, nu cred ca locul contracandidatului Gabrielei Firea era ieri la Cotroceni, poate la alte institutii ale statului roman.

Am o singura intrebare clara pentru presedinte. Daca doreste binele bucurestenilor, de ce nu a invitat-o pe Gabrilea Firea timnp de patru ani?”, a spus Ciolacu.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca il sustine pe Nicusor Dan pentru postul de primar al Capitalei. „Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei”, este mesajul Administratiei Prezidentiale.

”Administratia Prezidentiala confirma ca Presedintele Romaniei, preocupat fiind de problemele cu care se confrunta zilnic bucurestenii, s-a intalnit astazi cu Nicusor Dan. In cadrul discutiilor, la care a participat si premierul Ludovic Orban, au fost abordate solutiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum si proiectele de dezvoltare a orasului pe termen mediu si lung. Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei”, a anuntat joi Administratia Prezidentiala.

Premierul Ludovic Orban si candidatul PNL-USR PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan s-au aflat joi dimineata la Palatul Cotroceni, unde s-au intalnit cu presedintele Klaus Iohannis.

Mai mult despre: ,

Comentarii: