„Treaba mea”. Ce a cautat PSD-istul Grindeanu in Insulele Azore impreuna cu consiliera sa, fosta Miss Buzau

news

Seful ANCOM, Sorin Grindeanu, si consiliera sa, Catalina Mirita, au fost in „deplasare” in Insulele Azore, arata jurnalistii de la Libertatea. Mirita, fosta Miss Buzau, a petrecut doua zile in acest paradis turistic impreuna cu seful ei.

Sorin Grindeanu si Catalina Mirita apar ca au efectuat deplasarea in 27-28 iunie 2019 in Insulele Azore si au plecat de acolo cu o zi mai devreme decat restul grupului.

La finalul lunii iunie, Grupul autoritatilor europene de reglementare in domeniul serviciilor postale (ERGP) a organizat o Plenara in Insulele Azore. Din Romania a participat ANCOM, cu cinci oameni prezenti. Sorin Grindeanu si Catalina Mirita au stat doar doua zile la conferinta Organizator a fost Autoritatea de Reglementare din Portugalia (ANACOM), cu sprijinul ERGP.

Sorin Grindeanu si Catalina Mirita apar in sistemul intern al ANCOM separat de restul grupului. Sunt trecuti pe lista intre 27 si 28 iunie 2019, in timp ce Eduard Lucian Lovin, vicepresedintele ANCOM, seful de serviciu Eugenia Oana si consilierul juridic Constantin Gabriel Maradin apar ca participanti intre 27 si 29 iunie 2019. Pentru ca nu au stat pana la finalul evenimentului, Grindeanu si Mirita nu apar, precum colegii lor, in pozele de grup realizate in fata Centrului Cultural si de Congres din Ponta Delgada, unde s-au realizat fotografiile cu toti participantii.

Ca presedinte al ANCOM, functie echivalata prin lege la nivel de ministru, Sorin Grindeanu si-a angajat 6 consilieri, fiecare castigand un plafon minim de 2.000 de euro pe luna. Unul dintre ei este Catalina Mirita, 24 de ani, o fosta Miss Buzau cu o cariera de succes in domeniul modellingului.

Grindeanu a refuzat sa explice care au fost calitatile tinerei care l-au facut sa o angajaze: “Sunt criteriile mele, nu vreau sa intru in amanunte”.

Mai mult despre:

Comentarii: