„Trebuie sa luam atitudine acum. Sa iesim toti in strada”. Actorul Dragos Bucur cheama la proteste masive impotriva PSD – Video

news

Actorul Dragos Bucur face un apel, pe Facebook, ca oamenii sa iasa in strada si sa protesteze, spunand ca trebuie sa ia atitudine acum, pentru ca, altfel, peste 10 ani ne vom intreba cum am ajuns acolo.

”Imi amintesc ca imediat dupa revolutie si chiar putin inainte – eram mic, avem 13 ani – ma intrebam foarte des cum de s-a ajuns acolo, cum de a fost posibil ca un singur om sau mai bine zis o mana de oameni sa ajunga sa controleze o tara intreaga si cred ca raspunsul este: oamenii nu au luat atitudine, oamenii nu au ajuns in acel punct incat sa iasa toti in strada sa spuna nu. Ei bine, cred ca ar fi bine pentru toti sa iesim in strada si sa nu ajungem din nou acolo”, spune Dragos Bucur in filmuletul postat pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut prima reactie dupa condamnarea sa la trei ani si jumatate de inchisoare, el spunand vineri seara dupa sedinta Comitetului Executiv al partidului ca ceea ce s-a intamplat ieri la instanta suprema a fost „o executie in masa”. „A trebuit sa fie condamnati noua oameni ca sa se justifice si condamnarea mea”, a sustinut Dragnea. De asemenea, Liviu Dragnea a anuntat ca ramane in fruntea PSD, a Camerei Deputatilor si a coalitiei de guvernare si ca va merge ”pana la capat”, ca social-democratii au gresit ca au avut o atitudine procedural corecta in Parlament, iar de acum vor fi ”mult mai fermi si mai radicala” cu ceea ce vor sa faca. Liviu Dragnea le-a cerut scuze ”miilor de romani care stau in puscarie pe un articol neconstitutional”. „Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Pahonti, nici Kovesi, nici Basescu, nici Ponta, nici Oprea, nici altii. Obiectivele la care m-am angajat si pentru care mi-am asumat responsabilitatea raman aceleasi si impreuna cu colegii mei le vom duce la capat”, a avertizat Dragnea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: