Tudorel incearca sa-si salveze pielea. Schimbare radicala de atitudine, pare dispus sa renunte la Adina Florea

news

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, marti, ca „vedem ce facem mai departe” in privinta transmiterii catre Cotroceni a propunerii sale privind sefia DNA dupa ce CSM a dat un aviz negativ. In urma cu o luna, Toader afirma ca propunerea va fi trimisa „indiferent” de avizul procurorilor CSM. Insa acum, zilele Guvernului Dancila par numarate.

„Astept sa vad considerentele avizului, pentru ca avizul este consultativ, iar considerentele vin sa aduca argumente decidentului. Vedem considerentele si vedem ce vom face mai departe”, a spus Tudorel Toader.

In urma cu o luna, ministrul avea o cu totul alta pozitie in privinta Adinei Florea.

„Prin continutul dosarului, prin experienta profesionala, dar si prin modul in care s-a prezentat la interviu, prin modalitatea in care a expus bunele si mai putin bunele DNA, masurile si termenele si toate celelalte pe care le propune pentru imbunatatirea activitatii, unanim a convins comisia ca dansa este cea care trebuie sa fie desemnata drept candidat pentru sefia DNA.

Sigur ca procurorii din CSM nu vor primi favorabil afirmatia mea, dar indiferent de avizul dansilor, voi continua procedura si voi trimite la presedinte, spre nominalizare, candidatura doamnei procuror.

Astept ca dansii sa delibereze si sa dea avizul cel mai adecvat situatiei in care doamna procuror se va prezenta. Personal, cred cu toata convingerea ca avizul va fi unul negativ, dar eu, imediat ce-l primesc, trimit la presedinte candidatura doamnei procuror”, afirma Toader.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: