politica

Tudose, cap de lista, anunta ca PSD-PNL vor zdrobi tot la alegeri: „Vom castiga tara, vom avea peste 60% la europarlamentare”

Mihai Tudose, primul pe lista PSD-PNL la europarlamentare, a anuntat luni seara ca alianta va obtine peste 60% din voturi la alegerile europarlamentare.

”Astazi cand stam de vorba, nu exista judet in care PSD+PNL sa nu aiba peste 60%, scorul adunat al celor doua partide. Daca scoatem Harghita, Covasna, in restul tarii avem peste 60%, daca vom reusi sa transferam tot. Vom castiga tara, asta incerc sa va spun, daca activele de partid se vor mobiliza puternic, atunci vom avea un scor bun.

Macar 50% din acele locuri din Parlamentul European le putem lua”, a sustinut Tudose la Antena 3.

Citeste si: Lista finala-finala a PSD-PNL la europarlamentare. Tudose pe primul loc, Firea pe trei si Grapini pe loc eligibil

Liderii PSD si PNL au stabilit, luni, intr-o noua sedinta a coalitiei lista finala de candidati pentru Parlamentul European. Pe lista se afla numeroase nume controversate de la PSD.

Lista este deschisa chiar de Mihai Tudose, europarlamentar acuzat de fosta lui asistenta ca a hartuit-o sexual.

Pe locul doi se afla Rares Bogdan, cel care striga la un miting al liberalilor ca „noi nu suntem hoti ca pesedistii”.

Pe locul trei se afla Gabriela Firea, refuzata la Primaria Capitalei. De numele ei se leaga odiosul scandal privind „azilele groazei” din Voluntari.

Pe locul cinci se afla Claudiu Manda, sotul Olgutei Vasilescu, a carui lipsa de activitate la Bruxelles a fost observata si de presa europeana, el fiind inclus intr-un top al chiulangiilor din Parlamentul European.

Citeste si: Claudiu Manda (PSD), campion la chiul la Bruxelles. Presa europeana l-a remarcat, l-a inclus in Top 10 chiulangii alaturi de Berlusconi

Pe loc eligibil se afla si Maria Grapini, celebra pentru numeroase gafe penibile, ea fiind propulsata acolo de Dan Voiculescu, care in schimb a oferit sustinerea trustului sau de presa, cu Antena 3 ca varf de lance.

Pe pozitie eligibila se afla si secretarul de stat PSD Gheorghe Carciu, despre care chiar pesedistii spun ca „nu este in stare sa lege trei vorbe”. Acesta s-a remarcat in public ca „ospatar” al lui Paul Stanescu.

Citeste si: „Ospatarul” din Guvern, specialist la turnat in paharele sefilor din PSD. Europa Libera: „Doua ore, secretarul de stat nu a facut altceva decat sa stea cu o sticla de vin in mana, din care servea pe cine ramanea fara lichid in pahar”

Iata lista finala a PSD-PNL:

Mihai Tudose
Rares Bogdan
Gabriela Firea
Dan Motreanu
Claudiu Manda
Adina Valean
Victor Negrescu
Daniel Buda
Vasile Dincu
Maria Grapini
Siegfried Muresan
Dragos Benea
Mircea Hava
Gheorghe Carciu
Gheorghe Falca
Virgil Popescu
Dan Nica
Alexandru Muraru

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

7 ore ago

Luni aflam ordinea candidatilor la europarlamentare, pe buletinele de vot. 542 de candidati, pentru 33 de locuri in Parlamentul European

Presedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorti pentru stabilirea…

7 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

8 ore ago

Numarul deceselor provocate de inundatii in Kenya creste pe masura ce se anunta ploi torentiale in continuare

Peste 70 de persoane au murit in Kenya din martie, din cauza inundatiilor declansate de…

8 ore ago

Japonia: Cutremur de 6,5 grade in Insulele Bonin

Un cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade a lovit, sambata, Insulele Bonin din Japonia, a…

8 ore ago