Ucraina a eliminat doi generali rusi dintr-o singura lovitura. A distrus centrul de operatiuni de comanda al Armatei 49 de Arme Combinate, peste 50 de ofiteri superiori erau acolo

externe

Fortele armate ale Ucrainei au distrus un centru de operatiuni de comanda al Armatei 49 de Arme Combinate a Fortelor Armate Ruse, eliminand doi generali inamici, anunta Directia principala de informatii a Ministerului ucrainean al Apararii pe Facebook, citata de  Ukrinform.

„La 22 aprilie 2022, Fortele Armate ale Ucrainei au aplicat o lovitura devastatoare asupra centrului de operatiuni de comanda inaintat al Armatei 49 de Arme Combinate a fortelor de ocupatie ruse, care, sfidand instructiunile de lupta si bunul simt, era situat la mica distanta de linia de lupta in regiunea Herson”, se arata in raport.

Ca urmare, centrul de operatiuni de comanda a fost distrus; doi generali rusi au fost eliminati; inca un general inamic a fost grav ranit si evacuat in stare critica. Numele acestora nu au fost inca raportate.

„Serviciile de informatii militare continua sa caute tintele importante pentru a provoca daune maxime ocupantilor de pe teritoriul nostru ucrainean”, a precizat Directia principala de informatii.

Peste 50 de ofiteri superiori erau in acel centru de comanda.

Directia principala de informatii a Ministerului ucrainean al Apararii a obtinut lista criminalilor de razboi din Regimentul 117 Separat de puscasi marini al Flotilei Caspice din Rusia, care ucid si tortureaza civili in directia Zaporizhzhia si Mariupol, a subliniat Ukrinform.

Comentarii: