news

Ultima mare mizerie inainte de alegeri. Antena 3 il ajuta Cumpanasu sa se catere inca o data pe moartea Luizei Melencu

Monica Melencu a declarat, sambata, ca se va deplasa personal in Italia sa-si caute fiica, dupa ce Alexandru Cumpanasu i-a prezentat o filmare in care apare o fata care seamana cu Luiza. Pe de alta parte DIICOT a precizat, pentru Mediafax, ca pe niciun canal de cooperare internationala – autoritati judiciare, cooperare politieneasca – nu exista indicii care ar putea sustine afirmatiile lui Cumpanasu.

„Asta si fac (merge in Italia sa o caute personal pe Luiza, n.r). Orice detaliu, orice minut m-a costat. Autoritatile nu au facut nimic pana s-a aflat cazul Alexandrei. Sunt 7 luni, raspunsul este: „Nu exista nimic concret”. Ma opreste un zid. Exclus declaratia lui Dinca (potrivit careia a omorat-o pe Luiza, n.r.)”, a spus Monica Melencu la Antena3.

Mama Luizei este convinsa ca fiica sa a fost rapita de o retea si ca inca este in viata.

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani ucisa de Gheorghe Dinca, a anunta vineri seara la Antena 3 ca familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fata intr-un filmulet pe care il detine si care a fost facut recent in Italia.

”Imi asum aceasta informatie, dupa verificarea acestei informatii cu familia Melencu, care a confirmat. In acest moment, Luiza e in viata. Exista probe in acest sens, atat fotografii cat si un clip. Am fost in Italia, am gasit-o. Confirmarea a venit acum jumatate de ora. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vesti pe care le-am aflat. Confirmarea sta in fotografii si clip. Familia a confirmat atat persoana cat si vocea fetei. Luiza Melencu este in viata. Mama si bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmulet si fotografii. Videoclipul si fotografiile au fost facute acum o zi-doua. Probele sunt din afara tarii, facute de investigatori”, a spus Cumpanasu, la Antena 3.

Ulterior, mama Luizei a afirmat ca tanara din imagini seamana cu fiica sa, dar vocea nu se aude foarte bine.

Pe de alta parte, Mihaela Porime, purtatorul de cuvant al DIICOT, a precizat ca pe niciun canal de cooperare internationala – autoritati judiciare, cooperare politieneasca – nu exista indicii care ar putea sustine afirmatiile lui Cumpanasu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

S-a scufundat langa Sf. Gheorghe o nava tanzaniana, Mohammed Z. Trei marinari sunt dati disparuti

O nava sub pavilion tanazanian, Mohammed Z, s-a scufundat sambata dimineata in apropiere de Sf.…

39 de minute ago

Presedintele ucrainean solicita participarea Chinei la negocierile de pace, fiindca este singura tara care ar putea influenta Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca doreste sa colaboreze cu tari precum China, care…

O oră ago

Trei romani sunt blocati in Noua Caledonie. Parisul a declarat stare de urgenta in acest teritoriu francez de peste mari

MAE anunta ca in Noua Caledonie se afla blocati trei romani, in contextul in care…

O oră ago