UMILINTA pentru PSD intr-un alt mare oras. Se claseaza abia pe locul patru, cu un scor infim

politica

Conform unui sondaj de opinie, PNL castiga detasat alegerile locale din 5 iunie in Municipiul Ploiesti, in timp ce PSD se claseaza pe locul 4 in competitia pentru fotoliul de primar.

Candidatul PNL, Adrian Dobre, se afla pe prima pozitie in cursa pentru functia de primar al Municipiului Ploiesti, cu o intentie de vot de 35.1%. Locul al doilea este ocupat de Gratiela Gavrilescu (ALDE), care are 20,6% intentie de vot. Pe locul al treilea se situeaza candidatul independent (ex-PSD) Daniel Savu, cu 15.3% intentie de vot. Candidatul PSD, Cristian Ganea, este pe locul 4, cu o intentie de vot de doar 11.8%.

PNL se gaseste in topul clasamentului si in competitia pentru Consiliul Local Ploiesti, inregistrand o intentie de vot de 40,5%. Urmeaza PSD, cu 24,7%, si ALDE, cu 16,4%.

sondaj

Citeste si: DEZASTRU pentru PSD intr-un mare oras. Candidatul la Primarie are doar 2% in sondaje

Sondajul a fost realizat de Novel Research in perioada 21-25 mai 2016, pe un esantion reprezentativ pentru populatia in varsta de peste 18 ani din Municipiul Ploiesti. Au fost intervievate 801 persoane, interviurile fiind realizate pe baza de chestionar standardizat, CAPI. Eroarea sondajului este de +/-3,4%.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: