UMILINTA totala pentru Mircea Geoana. Partidul sau nu mai exista in Bucuresti, a fost eliminat din alegerile locale

actualitate

Biroul Electoral Municipal Bucuresti a decis sa respinga dosarele de candidatura depuse de catre Daniel Fenechiu, Dumitru Bortun si Ionel-Cristinel Deaconescu, numarul total al candidaturilor respinse ridicandu-se la 8 din 20 depuse.

Partidul Social Romanesc al lui Mircea Geoana nu a reusit sa-si valideze nici candidatul la Primaria Generala, nici lista pentru Consiliul General al Capitalei. Membrii BEM au constatat ca pe listele de sustinere ale candidaturii lui Dumitru Bortun mai multe file aveau acelasi continut, astfel ca nu a fost indeplinita conditia unui numar minim de 17.900 de sustinatori.

In cazul listei de consilieri generali, BEM a observat ca in cadrul listelor de sustinere erau strecurate file cu semnaturi pentru candidatul la Primaria Generala, Dumitru Bortun.

Alte cinci candidaturi la Primaria Generala au fost respinse, pana joi, de catre Biroul Electoral Municipal, in toate aceste cazuri fiind vorba de un numar insuficient de semnaturi de sustinere. Este vorba de Sevastita Dumitrache (independenta) – 33 de semnaturi, Petre Ignatencu (Partidul Comunitar din Romania) – 20 de semnaturi, Nicolae Toteanu (independent) – nicio semnatura, Miroslav Tascu-Stavre (Partidul Verde) – 144 de semnaturi si Liviu Avram (independent) – 3 semnaturi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: