Categories: actualitate

Un afacerist turc, principalul suspect in cazul femeii ucise si transate langa A1. Politia a efectuat perchezitii la locuinta acestuia

Un afacerist turc, Cam Abdulkadir, este principalul suspect in cazut crimei odioase de langa autostrada A1, au declarat surse din politie pentru aktual24.ro.

Politistii au efectuat, joi, perchezitii la locuinta afaceristului turc.

Surse din politie au anuntat, miercuri, ca femeia care a fost ucisa si apoi transata in zona autostrazii A1 era prostituata. Cel mai probabil, ea fost omorata chiar de catre un client.

Femeia practica prostitutia in preajma autostrazii A1, in zona in care a fost gasite parti din corpul ei.

Surse din politie au declarat, marti, pentru aktual24.ro, ca femeia gasita transata langa autostrada A1, in localitatea Olteni, este  Bitfoi Gheorghita Mirela.

Femeia a fost data disparuta la inceputul lunii martie, politistii anuntand atunci ca este dependenta de jocurile de noroc.

„La data de 06.03.2024 , in jurul orelor 15:00 , a plecat voluntar de la adresa din Bucuresti, Sector 6 unde locuieste fara forme legale si nu a mai revenit pana in prezent. Persoana frecventeaza salile de jocuri”, se anunta pe site-ul Politiei.

„La data de 5 aprilie a.c., in jurul orei 15,15, politistii din cadrul Sectiei nr. 10 Politie Rurala Petresti au fost sesizati cu privire la faptul ca pe campul din apropierea bretelei de iesire de pe autostrada A1, in satul Olteni, a fost observat cadavrul unei persoane”, a anuntat IPJ Dambovita.

Surse judiciare au declarat pentru aktual24.ro ca este vorba despre o femeie cu varsta intre 35 si 40 de ani.

Corpul ei era stare de putrefactie.

Politistii gasite mainile si un picior. Momentan, ei au indicii despre identitatea acesteia. Femeia este din Bucuresti si a disparut in luna martie.

Cercetarea la fata locului s-a finalizat, s-au ridicat imagini din zona si vor lua si inregistrari de pe autostrada.

Comunicatul IPJ Dambovita:

„Avand in vedere sesizarea efectuata, la data de 5 aprilie a.c., cu privire la descoperirea unui cadavru pe un camp, in proximitatea bretelei de iesire de pe autostrada A1, in satul Olteni, Compartimentul Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita este imputernicit sa aduca la cunostinta publicului urmatoarele:

Imediat de la momentul sesizarii, la fata locului, a fost constituita o echipa de cercetare complexa, alcatuita din politisti si un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, pentru efectuarea de investigatii.

Astfel, pe un teren agricol, in proximitatea bretelei de iesire de pe autostrada A1, in satul Olteni, comuna Uliesti, a fost descoperit cadavrul unei femei, descompus si in stare de degradare.

Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul Judetean de Medicina Legala Dambovita pentru efectuarea necropsiei.

Totodata, in urma realizarii expertizei genetice, urmeaza sa stabileasca cu certitudine identitatea victimei.

Precizam ca, in aceasta dimineata, 6 aprilie, pentru administrarea probatoriului in cauza, sub coordonarea procurorului de caz, peste 40 de politisti, sprijiniti de jandarmi si pompieri, au reluat cercetarile in zona respectiva, fiind ridicate noi mijloace de proba.

In continuare, se procedeaza la ridicarea de imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate in zonele de interes pentru cauza.

Activitatile sunt in curs de desfasurare, fiind conduse de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, iar, ulterior, in functie de rezultatul investigatiilor, vor fi comunicate informatii de interes pentru opinia publica”.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

2 ore ago

Dilema politica a lui Netanyahu: Armistitiu in Gaza sau atac la Rafah? Aliatii lui de extrema dreapta ameninta ca-si vor retrage sprijinul daca renunta la ofensiva

Aliatii de extrema dreapta ai premierului Benjamin Netanyahu fac presiuni asupra liderului israelian sa respinga…

3 ore ago

Ecuadorul spune ca a dat in judecata Mexicul pentru ca i-a acordat azil fostului vicepresedinte

Ministerul de Externe din Ecuador a declarat, luni, ca a dat in judecata Mexicul la…

3 ore ago

Accident mortal in Peru. Un autocar a cazut intr-o rapa. Cel putin 23 de persoane au murit

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce un autocar a cazut intr-un rau…

3 ore ago

Piedone il acuza pe Ciolacu ca incearca sa-l mituiasca: „Promite functii pentru mine si pentru membrii familiei mele”

Cristian Popescu Piedone l-a acuzat, luni, la Antena 3 pe premierul PSD Marcel Ciolacu ca…

5 ore ago