Un cunoscut jurnalist ii ARDE rau pe Gadea & Comp.: „Sesizez DNA, le cer 100.000 euro. Mizeria trebuie curatata”

news

Jurnalistul Malin Bot de la EVZ anunta ca ii va da in judecata pe Mihai Gadea si pe Radu Tudor, carora le va cere 100.000 de euro drept „depagubiri morale”. „Este necesar ca sumele cu care sunt sanctionati de Justitie sa tina cont si de profitul pe care ei il fac din denigrare, santaj, insulte si linsaj”, spune Bot.

Malin Bot a luat aceasta decizie dupa ce Antena 3 a refuzat sa ii dea publicitatii un drept la replica.

„Am decis sa actionez in instanta Antena 3 pentru insultele care mi-au fost aduse. Pe langa insultele pe care le-au mai folosit la adresa mea, de data aceasta m-au acuzat de nazism, o fapta penala in legislatia romana, ceea ce este foarte grav.

Le-am solicitat sa publice un drept la replica, o parte din comunicatul CNCD care spunea ca nu am discriminat pe nimeni. Au refuzat. Am asteptat sa vad daca publica dreptul la replica, inainte sa trimit si scrisoarea catre CNN.

Dupa ce primesc raspunsul de la CNA ma voi adresa Justitiei pentru denigrarea la care am fost supus de catre televiziunea infractorului Dan Voiculescu.

Daca CNA nu va aplica legea, voi formula plangeri catre DNA impotriva membrilor CNA pentru comiterea infractiunii de ‘abuz in serviciu’.

Asa cum am spus, cred ca daca nu ii aducem in fata Justitiei, pentru a suporta consecinte, nu vom putea curata spatiul public de mizeria aceasta.

Mai cred ca cei care ii protejeaza in interiorul CNA trebuie sa suporte si ei consecintele legale pentru ca nu aplica legea.

Eu am decis sa imi asum riscul unui proces civil si ii voi da in judecata pe Radu Tudor, pe Mihai Gadea, impreuna cu persoana juridica Antena3, urmand sa solicit 100.000 de euro daune morale.

Principalul motiv pentru care solicit aceasta suma este faptul ca trebuie ca ea sa fie una care sa cantareasca serios pentru „vedetele” lui Voiculescu.

Cei mentionati castiga lunar sume babane pentru a executa ordinele infractorului de la Rahova.

In acelasi timp, postul castiga zeci de mii de euro din publicitatea difuzata in emisiunile care denigreaza, linseaza, calomniaza.

Ei efectiv fac o afacere din executiile publice pe care le comit.

Este necesar ca sumele cu care sunt sanctionati de Justitie sa tina cont si de profitul pe care ei il fac din denigrare, santaj, insulte si linsaj, pentru ca sentinta sa fie una care sa readuca lucrurile la normal.

Daca platesc daune un leu sau 10 sau 1.000, sume care nu conteaza pentru ei, sentinta nu va produce efectul cel mai important: corectarea acestui mod gresit de comportament in societate”, anunta Malin Bot pe pagina sa de Facebook.

Mai mult decat atat, jurnalistul a sesizat si CNN, postul cu care Antena 3 se mandreste ca este afiliat, intrebadu-i pe americani daca „sustin actiunile unui post TV care nu au nimic de a face cu stirile de presa”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: