Un deputat ar fi prins-o pe Olguta Vasilescu cand a mintit in Parlament. Minciuna ministrului ar putea fi o infractiune

politica

Deputatul PNL Dan Vilceanu a afirmat, miercuri, inaintea votului final asupra motiunii simple impotriva ministrului Muncii, ca Lia Olguta Vasilescu a mintit plenul, iar, potrivit Legii raspunderii ministeriale, prezentarea de date inexacte Parlamentului poate constitui infractiune.

In replica, presedintele Camerei, Liviu Dragnea, i-a spus liberalului ca ameninta parlamentarii cu scopul de a influenta votul.

„Invoc articolul 151 din Regulamentul Camerei Deputatilor pentru a putea comunica inainte de votarea motiunii simple impotriva ministrului Muncii faptul ca, in conformitate cu articolul 8 din Legea raspunderii ministeriale, poate constitui infractiune prezentarea de date inexacte Parlamentului si presedintelui Romaniei. Doamna ministru Olguta Vasilescu a mintit plenul Camerei Deputatilor si, din punctul asta de vedere, va pun in vedere sa nu fiti partasi la o minciuna pe care o puteti regasi foarte usor consultand paginile de socializare. Sa nu tolerati sa perpetuati prezenta ministrilor in plenul Camerei Deputatilor pentru a minti Parlamentul Romaniei si implicit poporul roman de la tribuna Parlamentului”, a afirmat Vilceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: