politica

Un deputat USR sanctioneaza „batalia aspra pentru functii” dintre organizatiile Iasi ale PSD si PNL: „E drama ca PNL a pierdut functia de prefect”

Senatorul USR Cristi Berea sustine ca disputa de la Iasi dintre PNL si PSD este inceputul unei batalii aspre pentru functii, dupa ce Prefectura a fost pierduta de liberali, dar ca iesenii nu pot fi pacaliti cu “scandaluri iscate din nimic“, ci asteapta sa vada demarate marile proiecte ale regiunii.

Cristi Berea a declarat duminica pentru News.ro ca la Iasi a inceput “marea batalie pentru ciolan“, el precizand ca PNL si PSD nu sunt preocupate sa faca treaba, ci doar sa-si imparta cat mai repede functiile in judet.

“PNL a pierdut Prefectura la negocierile de la Bucuresti, iar de aici o adevarata drama. Frustrarea e mare printre liberali. Este inceputul unei batalii aspre pentru functii intre PNL si PSD. Dar iesenii nu pot fi pacaliti cu scandaluri iscate din senin, doar pentru ca unii si altii au nu stiu ce interese. Oamenii asteapta solutii si vor sa vada ca in sfarsit marile proiecte ale regiunii sunt demarate. PNL si PSD au o majoritate confortabila in Parlament, la Iasi detin impreuna primaria, consiliul judetean si prefectura, asa ca sa se apuce de treaba. Chitcaiala politica s-o lase pentru sedintele lor interne, acolo sa se bata intre ei“, a declarat senatorul USR, Cristi Berea.

Liderul PNL Iasi, deputatul Alexandru Muraru, a anuntat vineri ca discutiile cu PSD Iasi sunt blocate, din cauza atacurilor repetate ale liderului iesean social-democrat la adresa liberalilor. El a precizat ca pana ce situatia nu se va calma nu va sta la masa cu reprezentantii PSD Iasi.

Alexandru Muraru a afirmat pentru News.ro ca nemultumirile PNL au drept cauza unele iesiri publice ale sefului PSD Iasi, Maricel Popa, prin care acesta i-a criticat pe liberali.

Muraru a declarat ca l-a sunat pe presedintele Marcel Ciolacu si i-a spus despre situatia de la Iasi.

“I-am transmis ca rabdarea PNL se apropie de sfarsit“, a precizat Alexandru Muraru, seful filialei judetene PNL Iasi.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: cristi berea

Recent Posts

Presedintele ucrainean solicita participarea Chinei la negocierile de pace, fiindca este singura tara care ar putea influenta Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenskia declarat ca doreste sa colaboreze cu tari precum China, care au…

30 de secunde ago

Trei romani sunt blocati in Noua Caledonie. Parisul a declarat stare de urgenta in acest teritoriu francez de peste mari

MAE anunta ca in Noua Caledonie se afla blocati trei romani, in contextul in care…

12 minute ago

Controversatul sociolog Mirel Palada, condamnat cu suspendare pentru a refuzat sa i se masoare alcoolul din sange. El va face si munca in folosul comunitatii, in cimitire

Sociologul Mirel Palada, cunoscut pentru opiniile si atitudinile sale scandaloase, a fost condamnat definitiv de…

O oră ago

Bataie ca-n filme in parlamentul din Taiwan. Un deputat din opozitie a furat un proiect de lege care urma sa fie votat si a fugit cu el – VIDEO

Legislatorii puterii si ai opozitiei din Taiwan s-au implicat vineri in incaierari fizice si atacuri…

3 ore ago

Pelerinajul de Rusaliile catolice de la Sumuleu Ciuc. Unii pelerini au facut peste 1000 de kilometri

Numeroase grupuri de pelerini se indreapta, sambata dimineata, spre Sumuleu Ciuc, pentru a participa la…

33 de minute ago