externe

Un indian regreta ca a castigat la loterie peste 3 milioane dolari: „Mi-as dori sa nu fi castigat”. Nu mai scapa de cei care ii cer bani

Un indian care a castigat la loterie a declarat ca a fost atat de coplesit de numarul solicitarilor privind un ajutor financiar, incat a ajuns sa regrete ca a castigat marele premiu al acelei extrageri, informeaza luni BBC, citat de Agerpres.

Anoop, un sofer din Kerala, un stat situat in sudul Indiei, a castigat 250 de milioane de rupii (3,06 milioane de dolari americani) la o extragere organizata de Loteria de stat la inceputul lunii septembrie.

Dar, dupa numai o saptamana, el a publicat pe internet un mesaj video prin care le-a cerut persoanelor necunoscute sa nu il mai deranjeze cu cereri de ajutor financiar.

„Mi-as dori sa nu fi castigat. Poate ca al treilea premiu ca valoare ar fi fost mai bun”, a spus el.

In acelasi mesaj video, Anoop a mai spus ca se gandeste sa se mute in alta locuinta pentru a scapa de atentia coplesitoare a publicului.

El a aparut pe primele pagini ale mai multor ziare nationale indiene dupa ce a castigat acel jackpot – cel mai mare oferit vreodata de Loteria de stat din Kerala.

Soferul indian a cumparat biletul de loterie pe 17 septembrie – cu o zi inainte sa zboare cu avionul spre Malaezia pentru un loc de munca – dupa ce a spart pusculita fiului sau.

Dupa relatarile din presa despre castigul obtinut de el, familia sa a beneficiat de o importanta atentie mediatica.

„Am fost foarte bucuros cand am castigat. Erau multi oameni si camere video in fata casei noastre si eram cu totii foarte bucurosi”, a dezvaluit el in acelasi mesaj video.

Insa situatia a scapat foarte repede de sub control, a adaugat el: „Acum nu pot sa mai ies din casa, nu pot sa ies nicaieri. Copilul meu este bolnav si nu pot sa-l duc la doctor”.

Anoop, care va primi suma de 150 de milioane de rupii dupa retinerea taxelor guvernamentale, a mai spus ca multi oameni au inceput sa se prezinte in fata casei sale in fiecare dimineata.

„Tot ce pot sa le spun tuturor este ca nu am primit inca niciun ban. Nimeni nu pare sa inteleaga problema mea, ori de cate ori le-as spune acest lucru”, a adaugat el.

Soferul indian a adaugat ca el si familia lui s-au mutat in casa unor rude pentru a scapa de aceasta atentie nedorita.

Guvernul statului Kerala a anuntat ca ii va oferi lui Anoop un program zilnic de pregatire in domeniul managementului financiar pentru a il ajuta sa isi foloseasca intr-o maniera judicioasa banii castigati la loterie.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Bancile europene care au ramas in Rusia si-au triplat profiturile. Banca Centrala Europeana intervine si le cere sa plece pentru a evita sanctiunile SUA

Banca Centrala Europeana (BCE) indeamna bancile sa paraseasca piata rusa cat mai repede posibil, avand…

40 de minute ago

Sondaj comandat de PNL. Burduja anunta ca a trecut pe locul 3: „Sunt la 7% distanta de locul 1”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis pe grupurile interne ale PNL rezultatele…

2 ore ago

Mister vechi de 4.000 de ani, descifrat: Cum au fost construite piramidele din Giza. Ce arata imaginile din satelit

Se crede ca un brat al Nilului recent descoperit, ascuns sub nisipul desertului si sub…

43 de minute ago

Elon Musk oficializeaza trecerea de la Twitter la „X.com”. Acesta va furniza si servicii financiare

Schimbarea de identitate a Twitter este completa. Miliardarul american Elon Musk a anuntat vineri, pe…

38 de minute ago

Ignorand total faptul ca Rusia este stat agresor, China acuza SUA ca ar fi „direct responsabile de crearea si amplificarea crizei ucrainene”

Statele Unite sunt direct responsabile pentru crearea si dezvoltarea crizei ucrainene pana la stadiul actual,…

2 ore ago