Categories: politica

Un lider din PSD acuza: „Dragnea l-a FORTAT pe Ponta sa-si dea demisia. Are BLAT cu Iohannis”

Fostul primar de la Targu-Carbunesti, Toader Cristian Pasti, membru in organizatia PSD Targu-Jiu, il acuza pe Liviu Dragnea ca l-a fortat pe Victor Ponta sa-si dea demisia din fruntea Guvernului si ca a facut blat cu presedintele Klaus Iohannis. Social-democratul lanseaza ideea ca Dragnea si-a negociat, in discutiile cu Iohannis, achitarea in dosarul Referendumului.

Cristian Toader Pasti a lansat, la Interviurile Infinit FM, un atac fara precedent la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea.

Social-democratul a spus ca este unul dintre cei 8 membri ai organizatiei Gorj care nu l-a votat pe Dragnea. Motivul? Nu i se pare normal ca in fruntea partidului sa stea un condamnat.

Pasti crede ca PSDt trece printr-un „dezastru” in acest moment. Fostul primar din Targu-Carbunesti se intreaba daca nu cumva Liviu Dragnea si-a negociat, in discutiile cu Klaus Iohannis, achitarea in dosarul Referendumului: „Cand noi am luptat sa aducem partidul la guvernare, tu vii, anunti demisia lui Ponta inaintea lui iar, apoi, treci partidul in opozitie”.

O alta nemultumire exprimata de social-democrat este aceea ca nu este foarte clar conturata pozitia partidului sau, daca este la putere sau in opozitie. Pasti anunta ca nu va face campanie electorala cata vreme Dragnea este presedinte la PSD, mai spune Romania TV.

„Cred ca Ponta a fost fortat sa-si dea demisia iar Dragnea a trecut partidul in opozitie ca sa-si rezolve el multe probleme”, a comentat social-democratul.

Mai mult, Pasti l-a acuzat pe Dragnea ca a facut BLAT cu Iohannis: „Vad mereu ca esti de acord cu Iohannis cand noi am luptat la baioneta cu el! Ceva este in neregula! Nu pot fi trup si suflet cu Dragnea!” .

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

„Specialistii” lui Piedone: Sefa auditului intern din Primaria Sector 5 si-a luat bacalaureatul la 33 de ani. Piedone, la 32 de ani

Sefa Serviciului Audit Intern din cadrul Primariei Sector 5, Adriana Narcisa Dicu, a obtinut diploma…

5 minute ago

Institutul pentru Studiul Razboiului: armata rusa pregateste o ofensiva masiva pentru luna mai, dar nu a ales inca frontul pe care va ataca

Trupele rusesti au mai multe optiuni tactice pentru viitoarele ofensive in apropiere de Avdiivka, dar…

7 minute ago

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

2 ore ago

China ameninta cu represalii dupa ce Joe Biden a semnat legislatia privind apararea Taiwanului si interzicerea TikTok

China a lasat sa se inteleaga ca ar putea lua masuri represive dupa ce presedintele…

36 de minute ago