Categories: news

Un lider PSD ii cere lui Ponta sa plece si din Parlament daca isi da demisia din PSD

Liderul PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, declara despre demisia in alb a lui Victor Ponta ca „orice astfel de actiune da gloante adversarilor politici” si lasa loc speculatiilor. „Partidul are nevoie de soldati, cat timp sunt disciplinati”, spune acesta. In opinia acestuia, daca vreun membru de partid isi da demisia din partidul care l-a sustinut in ocuparea unei functii, ar trebui sa demisioneze si din functia publica pe care o ocupa in Parlament.

Intrebat, miercuri, de corespondentul Mediafax, despre declaratia fostului premier Victor Ponta, potrivit careia acesta ii va trimite presedintelui PSD, Liviu Dragnea, demisia sa in alb din partid, liderul PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, a afirmat ca gestul nu i se pare normal.

„Din punctul meu de vedere, nu este un gest normal, pentru ca in momentul in care decizi sa iti dai demisia nu o transmiti in alb, ci in formatul in care iti doresti: ori scris ori verbal. Cred ca partidul are nevoie de toti soldatii lui, indiferent cum se numesc, atata timp cat acestia sunt disciplinati si au o implicare conform statului. Eu cred ca orice actiune de genul acesta da gloante adversarilor politici si da drumul la speculatii in presa si in opinia publica”, a declarat deputatul.

In opinia acestuia, daca vreun membru de partid isi da demisia din partidul care l-a sustinut in ocuparea unei functii, ar trebui sa demisioneze si din functia publica.

Intrebat daca Victor Ponta ar trebui sa isi dea demisia si din Parlament, Caprar a raspuns afirmativ: „asa ar fi normal, pentru ca noi, toti care suntem in Parlament, am avut in spate o sigla de partid”.

„Eu sper ca intelepciunea care il caracterizeaza pe Victor Ponta, acesta va da dovada de spirit de echipa si nu va actiona pentru a destabiliza organizatia PSD si Partidul Social Democrat”, a afirmat Caprar.

Totodata, intrebat daca il considera pe fostul premier un soldat mai putin disciplinat, liderul social-democrat a raspuns: „Daca el spune ca isi da demisia in alb pentru ca nu poate sa taca… intr-adevar, in sedintele noastre putem sa ne inalnim, sa avem argumente, sa dezbatem, dar cred ca in spatiul public trebuie sa avem un comportament unitar”.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, ca ii va trimite in cursul zilei presedintelui PSD, Liviu Dragnea, demisia sa in alb din partid, el mentionand ca atunci cand il va supara foarte tare, acesta va putea sa o introduca si sa scape de persoana sa.

„Daca deranjez, ca am vazut ca deranjez, de astazi o sa-i trimit domnului Dragnea – stiti ca eu nu vreau sa ma dea nimeni afara din partid – ii trimit demisia mea in alb si cand il supar foarte tare o introduce si a scapat de mine. Dar sa tac din gura n-o sa tac, nu pot la varsta asta sa mai tac din gura pe lucruri pe care le-am vazut, e care le stiu si pe care le vad cu ingrijorare”, a spus Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Preotul Ciprian Mega: „Presedintele Rusiei poate sa dea ora exacta in Romania, in societatea noastra”. El i-a dus cadou lui Putin un ceas, care este reactia BOR

Preotul ortodox Ciprian Mega a confirmat ca s-a intalnit cu Vladimir Putin in timpul vizitei…

5 minute ago

„Specialistii” lui Piedone: Sefa auditului intern din Primaria Sector 5 si-a luat bacalaureatul la 33 de ani. Piedone, la 32 de ani

Sefa Serviciului Audit Intern din cadrul Primariei Sector 5, Adriana Narcisa Dicu, a obtinut diploma…

O oră ago

Propagandistul american Tucker Carlson il ridica in slavi pe ideologul lui Putin, Aleksandr Dughin, intr-un interviu publicat online – VIDEO

Jurnalistul american Tucker Carlson a publicat un interviu cu filosoful rus Aleksandr Dugin, a carui…

34 de minute ago

Institutul pentru Studiul Razboiului: armata rusa pregateste o ofensiva masiva pentru luna mai, dar nu a ales inca frontul pe care va ataca

Trupele rusesti au mai multe optiuni tactice pentru viitoarele ofensive in apropiere de Avdiivka, dar…

O oră ago