Un parlamentar a fost ciupit de plosnite in vagoanele CFR, el i s-a plans ministrului Grindeanu. Parlamentarii au gratuitate pe CFR

news

Ovidiu Gant

Deputatul Ovidiu Victor Gant, din partea Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), a fost ciupit de plosnite intr-un tren cu care calatorea de la Bucuresti Nord la Timisoara Nord. Suparat, el s-a plans ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, si directorului general al operatorului feroviar de stat, Traian Preoteasa.

Club Feroviar mentioneaza ca parlamanetarii au gratuitate la calatoriile pe calea ferata.

„Da, incidentul a fost real. I-am spus insotitorului de vagon, care a raportat mai departe. Eu nu vreau sa comentez mai mult, acum e treaba CFR (CFR Calatori – n.red.) sa rezolve problema”, a declarat parlamentarul pentru Club Feroviar.

Zeci de ceferisti (insotitori de vagon de dormit sau cuseta) au sesizat superiorii ierarhici in legatura cu faptul ca au fost ciupiti de plosnite in vagoanele de dormit, adica la locul de munca.

Club Feroviar a prezentat discutii intre ceferistii pe un grup online:

”Buna dimineata. Vag bc (cuseta – n.red.) seria 4031-008-0 cu plosnite in dotare… Aviz colegilor care vor mai pleca cu acest vagon!!”

”Anunta operatorul si fa raport de eveniment in care sa treci si numarul de inregistrare!”

”Multumim, dar ramanem cu scrisul”.

”Intreb si pe ai nostri colegi, au vazut pe cineva sa faca dezinfectia la vagoane? Se schimba doar eticheta. Multumesc, am incheiat discutia pe aceasta tema!”.

”Repet, nu vreau sa se interpreteze gresit interventia mea, dar daca tot se aplica niste tratamente e bine ca acestea sa fie bine facute si mai ales cu substantele specifice dezinsectiei”.

”Cu scuzele de rigoare. Daca sunt <plosnite de pat>… nu se scapa asa usor de ele…”

”S-a ajuns aici deoarece sigur nu s-a facut nimic de ani de zile, sau daca s-a facut a fost facuta numai la misto, pe hartie!!!!”

”Degeaba se face dezinsectie daca praful colcaie. Nu se cheama salubrizare plimbarea de mop”.

”E veche problema plosnitelor. Eu cu ceva timp in urma (doi ani) a trebuit sa schimb vagonul la Baia Mare pentru ca un calator cu familia a fost muscat de lighioane si a zis ca isi exercita dreptul de a cere daune de la compania de transport”.

”Este a treia oara in acest an cand ma intorc de la munca cu niste mancarimi groaznice si cu pielea aratand asa. Si nu sunt singura”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: