Un turist este cautat dupa ce a fost filmat meditand dezbracat in fata unui altar hindus sacru

life

Un turist este cautat de autoritatile din Bali dupa ce a fost filmat meditand dezbracat langa un altar hindus din Bali, potrivit Mirror.

Videoclipul a fost publicat in weekend de un influencer local si a devenit viral. In videoclip, turistul poate fi vazut meditand langa un altar cu ochii inchisi in pozitia lotusului.

Filmarea include text in limba engleza care pare sa ofere o poveste a individului.

Barbatul spune ca este trist ca videoclipul a devenit viral, deoarece a fost interpretat negativ. El a sustinut ca i s-a permis sa mediteze acolo, deoarece pamantul era tehnic al lui. El a spus ca in vacanta s-a intalnit cu un fermier de orez aflat in dificultate, pe care l-a ajutat cu un imprumut.

„Am fost de acord ca el isi va pune terenul drept garantie si dupa ce a nu si-a platit datoria, in mod legal, terenul a devenit al meu”. El a pretins ca este un „nomad digital plin de compasiune, creator de continut” si si-a justificat decizia de a lua casa si pamanturile localnicului spunand ca a lasat familia sa stea pe teren. El a continuat: „Asa ca, cand altii spun ca meditez gol intr-un loc sfant, vreau sa va anunt ca ei gresesc~, a mai spus acesta.

Seful Oficiului pentru Imigrari, Tedy Riyandi, a declarat ca inca se desfasoara investigatii cu privire la incident. El a spus ca l-au identificat pe barbat, dar nu i-au dat publicitatii numele si nationalitatea. Riyandi a spus ca a fost o actiune coordonata cu politia din Bali si ca inca incearca sa evalueze locatia si ora incidentului.

Bali atrage anual milioane de vizitatori straini si se bazeaza foarte mult pe turism, dar de cand s-a deschis dupa pandemie, a avut parte de numerosi turisti problematici. O rusoaica a fost expulzata de pe insula in aprilie pentru ca a postat o fotografie in care aparea dezbracata in fata unui copac sacru. Luiza Kosykh a incarcat fotografii pe pagina ei de Instagram pozand langa arborele sacru kayu putih din templul Tabanan din Bali.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: