UNPR si Oprea sunt gata sa faca parte dintr-un NOU guvern

politica

UNPR anunta intr-un comunicat de presa ca este gata sa asigure, alaturi de PSD, „orice solutie politica care asigura stabilitate Romaniei”. 

UNPR mai sustine ca decizia lui Ponta de a demisiona s-a luat in urma unei intalniri a premierului cu Gabriel Oprea.

„UNPR a luat act de nemultumirile exprimate de cei care au protestat in seara zilei de ieri in Bucuresti si in alte orase din tara. Presedintele UNPR este in complet acord cu decizia premierului Victor Ponta de a depune mandatul guvernului.

De altfel, aceasta decizie a fost luata impreuna de domnul Victor Ponta si domnul Gabriel Oprea, in cadrul consultarilor purtate de cei doi, in seara zilei de 3 noiembrie.

UNPR isi reafirma determinarea de a sustine impreuna cu coalitia, orice solutie politica care asigura stabilitate Romaniei.

UNPR este un partid unit si va participa la efortul pe care intreaga clasa politica trebuie sa-l faca astazi pentru a raspunde asteptarilor societatii. Este obligatia UNPR si, in egala masura, este obligatia tuturor liderilor politici si a tuturor partidelor sa gaseasca solutii care sa refaca legatura intre alegatori si alesi, intre contribuabili si institutii, intre societate si politica”, se spune intr-un comunicat de presa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: