Urmeaza reglari mafiote de conturi in PSD. Dragnea anunta congres extraordinar al PSD, mai multi lideri vor fi executati

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri, intentia organizarii unui congres extraordinar al partidului.

El a declarat, inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca acest congres ar putea avea loc in luna martie.

Dragnea a precizat ca va solicita un vot de reconfirmare a sa ca presedinte, promisiunea de baza fiind „punerea in matca lor a institutiilor de forta”.

”Voi propune convocarea unui Congres al PSD. Asistam de o perioada de timp la dezbateri aprinse in domeniile economic, sanatate, educatie, justitie, iar PSD trebuie sa aiba o pozitie bine definita. Vreau sa redefinim si sa relansam programul de guvernare. Vreau sa eliberam societatea romaneasca de presiunile pe care le pun grupurile nedemocratice si ilegitime asupra institutiilor democratice”, a declarat Dragnea.

El a sugerat apoi ca isi va regla conturile si cu disidentii din PSD, cei care i-au opus atunci cand a dorit sa-l schimbe pe Tudose. Vizat este, in primul rand, presedintele executiv al pratidului, Niculae Badalau.

„Cei care au dat publicitatii scrisori deschise vor avea ocazia sa le prezinte”, a spus Dragnea ironic.

Surse din PSD au anuntat deja Dragnea intentioneaza sa-i execute pe Niculae Badalau, Codrin Stefanescu si Marian Oprisan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: