news

USR are un membru care a implinit 100 de ani. Veteran de razboi, el s-a inscris in USR la 99 de ani

Mina Gavrilescu, cel mai varstnic membru al USR a implinit 100 ani, anunta deputatul USR Iulian Bulai. Gavrilescu este veteran de razboi, a fost si prizonier in Rusia.

„Cel mai experimentat membru USR din tara implineste 100 de ani. Domnul Mina Gavrilescu din comuna Alexandru cel Bun. L-am vizitat impreuna cu colegii, i-am cantat ‘La multi ani’, si i-am dat o felicitare semnata de vicepremierul Romaniei, presedintele USR Dan Barna.

100 de ani de istorie prezenta in organizatia noastra. Ne mandrim. L-am intrebat care este secretul longevitatii, si ce sfaturi are pentru noi. Am ras si am glumit impreuna! La multi ani, domnule Mina! Sa ne traiti”, a scris Bulai pe Facebook.

Mina s-a inscris in USR pe cand avea 99 de ani, anunta Bulai in urma cu un an.

Primarul comunei, Ion Rotaru, a tinut si el sa-l felicite pe Mina Gavrilescu.

„A trecut prin focul gloantelor in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial si a stat, o vreme, in prizonierat, in URSS. A suferit mult, dar le-a biruit pe toate. De asemenea, a avut si doi copii.

Spun aceste lucruri, pentru ca in comuna Alexandru cel Bun, numai de cand sunt primar, am sarbatorit impreuna un numar de 6 cetateni, care au implinit aceasta superba varsta. Este inca o dovada ca acest fenomen natural care se manifesta in comuna noastra are la baza calitatea exceptionala a mediului incojunrator”, a scris Rotaru pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: iulian bulai

Recent Posts

Piatra-Neamt: Tanar drogat prins de doua ori, in aceeasi noapte, la volan. Ce masuri au luat politistii

Un tanar de 22 de ani din Piatra Neamt a fost prins de doua ori,…

36 de minute ago

Burduja cel viteaz: „Vreau sa vad daca Nicusor Dan are curajul sa se lupte cu mine pe argumente, il provoc la o dezbatere”

Sebastian Burduja si-a depus, sambata, candidatura la Primaria Capitalei, si a declarat cu acest prilej…

32 de minute ago

Armele americane pentru Ucraina, distribuite cu trenuri care circula noaptea. Transporturile vin din Germania si trec prin Polonia

Transporturile de munitie americana sunt pe cale sa ajunga in Ucraina din Polonia, dar si…

3 ore ago

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

3 ore ago